Диас билд лого 1

Услуги

Професионални ремонтни дейности.
Външната част на къщата ви е лицето на Вашия дом. Поддържането на екстериора на сградата и нейната структурна цялост може също да предотврати по-скъпите ремонти в дългосрочен план.
Ефектна и ефективна трансформация на двора чрез ремонт и реновация на външни настилки и облагородяване на пространството.
Сглобяемите спортни зали са възможност да осъществите своите идеи за изграждане на закрити спортни обекти в кратки срокове на най-добра цена.
Нашият екип от специалисти внасят своите технически познания и строителни практики, опит и изобретателност в предоставянето на най-мащабните услуги в строителния бранш – строителство на сгради и съоръжения.
Когато влезете в жилищно пространство, подовата настилка е един от първите елементи на интериорния дизайн, които привличат вниманието ви.
Топлоизолацията представлява всеки материал и инсталация в дадена сграда, използвани за управление на топлината в сградата.
Никой не би искал да живее в дом, където има лоши миризми, спукани тръби и запушени канали.
Ние от DiasBuild разполагаме с екип от опитни електротехници и ел. инженери, които осъществяват електрически услуги в областта на строителството и ремонта.
Шпакловката е един от най-старите методи за завършване на готова повърхност във вътрешната част на сградата, при стената, пода, тавана.
Входът на дадена сграда, било то жилищна, обществена, търговска, е това място, което всеки ден приема и изпраща живеещите в сградата и техните гости.
DiasBuild е строителна компания, която разполага със солиден опит в спортното строителство – открити спортни игрища, спортни балони / куполи и спортни зали.
Стълбището в еднофамилните къщи свързва етажите в сградата и ако то е повредено, къщата става напълно нефункционална. Още повече ако стълбището е старо, то представлява опасност за живеещите в дома. Тогава най-логичното нещо е ремонт на стълбището.
Всеки има своя представа за перфектната баня като помещение – като място за релакс, здравословно обновяване и за хигиена. Трябва да се отбележи, че ремонтът в банята е един от най-трудните и неудобни, ще ви трябват много усилия и търпение.
Всекидневната, холът, това е помещението в къщата, което е най-наситено с дейност и с хора през целия ден. Затова пространството заслужава да бъде оформено според разбиранията на домакините за удобство, уют; да бъде сигурно и с екстри за всички.
В еднофамилната къща често има една или повече детски стаи, така че децата в семейството да се чувстват по-самостоятелни. Затова ние от Диас Билд предлагаме ремонт на детска стая, така че да я промените според вашия проект.
Има красива емоционална страна в това едно семейство да притежава собствена къща. Несравнимо е удоволствието когато къщата предоставя чудесно съчетание на уют, традиция и модерност, стаи за всеки и за всичко, двор и градина.
Офисът е лицето на всяка една компания. А красивият и уютен офис показва възможностите на фирмата и успехите, които тя постига. Една от основните задачи на офиса е да осигури комфортна работна среда.
Без съмнение терасата, балконът е едно от онези пространства, които добавят стойност към апартамента. Не само парично, но и престижно, ментално.Тази строително-ремонтна дейност е много специфична и изисква добра подготовка.
Антрето е тази част от апартамента, което всеки ден приема и изпраща домакини и гости. Като добри домакини вие трябва да се грижите за антрето, така че то да е винаги това приветливо пространство, което да доставя удоволствие, че влизате в дома, но и да бъде функционално – изпълнено с различни удобства.
Препоръчително е да се направи основен ремонт на спалня, за да може промените, които ще направите да са свързани с реновация на цялото пространство, така че то да има един ритъм на остаряване насетне след ремонта.
Основен ремонт на детска стая може да се направи поради няколко причини. Очаквано раждане на дете в семейството. Отделяне на две деца, всяко в самостоятелна стая. Промяна възрастта на детето и с това промяна на стаята, така че да отговаря на възрастта и неговите нужди.
Ремонтът в банята често е свързан с груби намеси, които да освободят помещението от остарелите настилки и облицовки, от повредената ВиК система, от изхабения санитарен фаянс.
Call Now Button