Диас билд лого 1

За нас

Диас Билд е член на групата на Диас България. Усилията ни са насочени към качественото строителство и ремонти.

Диас Билд, член на групата на Диас България, насочва своите усилия към качествено строителство и ремонти като смостоятелна дейност от 2020 година. Компанията трупа своя опит като изпълнител на обекти свързани със спортното строителство като постепенно разширява портфолиото си със строителни и ремонтни услуги, които характеризират най-добрите строителни фирми. 

Днес, освен спортно строителство, строителният екип осигурява строителство на битови, търговски, производствени сгради; строителство на еднофамилни къщи и апартаменти, строителство на сгради с различно предназначение, на складови и търгоски халета, без да остават на заден план и спортните обекти – спoртни зали, балони и спортни игрища.

Работейки върху различни строителни проекти и извършвайки ремонтна дейност, която включва профилирани и сложни намеси, ние гарантираме качество и точност във всеки един момент от дейността на нашите работни екипи.

С упорита и всеотдайна работа се налагаме на пазара с качествени, отговарящи на всички стандарти, продукти и строителни услуги. Партнираме с водещи световни производители, за да гарантираме на нашите клиенти доставката на съоръжения с най-добро съотношение цена/качество на пазара.

Съдействаме в идейната и документална подготовката на Вашите проекти.

Свържете се с нас и нека започнем Вашия нов проект заедно!

Контакти

 

На вашето внимание, другите членове на Диас България

 

diasflooring
https://diasflooring.com/

DiasFlooring – подови настилки за битови, търговски, индустриални сгради; офис площи и административни сгради; детски градини и учебни заведения; медицински заведевения; спортни игрища, площадки и спортни зали.

hydrostop
https://hydrostop.bg/  

ХидроСТОП – хидрозолация на световно ниво с най-качествените съвременни продукти на пазара. Хидроизолация на покриви, тераси, основи, вътрешна и външна хидроизолация при най-различни сгради според тяхното предназначение. Хидроизолация на съоръжения: резервоари и басейни; транспортни обекти, мостове, тунели.

diassport
https://diassport.com/

Диасспорт – осигуряване на спортно оборудване, спортни стоки и аксесоари за професионалисти и любители. Голяма база с разнообразни продукти за професионален спорт, за масов и ученически спорт. Отлични цени и най-добро качество.

Call Now Button