Диас билд лого 1

Ремонт на хол, всекидневна

Нашите ремонти услуги в хола включват оглед на място, разговор с вас, за какво искате и какво очаквате да се направи.

Ремонт на хол (всекидневна)

Докато обмисляте планов ремонт в апартамента, най-вероятно е да помислите първо за хола, за всекидневната. Това помещение е визитната картичка на вашия апартамент. В него е отразено разбирането на собствениците за стил и уют, за естетика и удобсто. Колкото по-голям е апартаментът, толкова по-голяма е всекидневната.

Затова ние предлагаме висок клас ремонтни услуги в хола, така че да трансформираме съществуващата среда, в едно стилно и модерно пространство.

Нашите ремонти услуги в хола включват оглед на място, разговор с вас, за какво искате и какво очаквате да се направи.

Когато правите ремонт във всекидневната, може да тръгнете в различни посоки. Това е пространство, което е свързано цялостно с начина на живот на семейството и затова промените са универсални. Можете да изберете планов тип ремонт, частичен или основен, а понякога се случва авариен ремонт заради непредвидени обстоятелства.

РЕМОНТИ УСЛУГИ В ХОЛА, ВСЕКИДНЕВНАТА

Инсталация на камина – това е ключово решение за всекидневната, защото ако там е нямало камина досега, ще трябва първо да се разрушат съществуващи структури. Това изисква професионален подход и добро планиране на новата инсталация.

Освежаване на стените, боядисване, претапициране – можете да пребоядисате стените, или да изберете нови облицовки за тях. Тези услуги идват с подготвянето на повърхностите, отстраняването на пукнатини и неравности и ако се наложи подравняване на стените. Днес много собственици добавят декоративни елементи от гипсокартон, венецианска мазилка, пвц тапети. Имате голям избор, с голяма потенциал да промени облика в хола.

Ремонт на тавана в хола – услуга, до която прибягват все повече хора, които търсят да добавят стил към стаята. Декорирането на тавана е чудесен начин да засилите внушението от дизайна на хола и за една прилична сума можете да придадете на пространството нов облик с богато украсен таван. Монтират се полилей, ламперия или дори мозайки, като всичко това се извършва от опитни майстори.

Ремонт на пода – актуализирането на това, което е под краката, ще окаже огромно влияние върху визията на цялото пространство. Ако харесвате текущото си покритие, но ако то се нуждае от освежаване, отново ще ви трябват услугите на професионалисти майстори на подови настилки.

Ремонт на дограма или поставяне на нова – добрата инвестиция в тази част от ремонта ще възвърне вложената сума като подобри енергийната устойчивост на помещението.

Ремонт на осветление – осветлението е от ключово значение за приятните часове в домашното пространство. Когато имате нужда от ремонт на осветление, поставяне на нови осветителни тела; създаването на акцентно осветление и други подобни намеси, ние от Диас Билд разполагаме с екипа за изпълнението им.

ОСНОВЕН РЕМОНТ НА ХОЛ/ВСЕКИДЕВНА

Всички описани дотук ремонтни дейности в интериора на хола може да се случат като частичен или козметичен ремонт. Когато искате да направите основен ремонт в хола, тогава плануването и изпълнението се изпълняват поетапно.

При осносвен ремонт на хола, първо се определят приоритетите, след това се премахват всички елементи от интериора. Той се почиства и обезопасява. Инсталират се новите електрически връзки ако е необходимо, фиксират се повърхностите. Полагат се настилките и облицовките. Последният етап е с довършителните работи, пренареждането на мебелите, добавянето на новите декоративни  елементи. След това, холът е готов да бъде обитаван отново.

Нашият екип от професионалисти, майстори за ремонт на апартамент, имат голям опит в ремонти на интериорни помещение. Екипът ни е подготвен да планира и извърши ремонтните дейности в определения срок, след като стане ясно какви са вашите желание, какъв е заложения обекти след като се подпише договор за изпълнение.

ОСНОВЕН РЕМОНТ НА ХОЛ – ЦЕНА

Цената на основния ремонт в хола зависи от площта на самото помещение; материалите, които ще се закупят; цената за за труд на майсторите. На сравнителна база, ремонтът в хола, не е толкова скъп, колкото кухнята и банята, но колкото по-голяма е квадратурата, толкова по-висока ще е цената на ремонта.

Конкретно за хола. Добре е да се прави планов ремонт и то цялостен, за да може цялото помещение да бъде освежено и променено според семейните нужди.

Facebook

Запитване за

Ремонт на хол, всекидневна

Call Now Button