Диас билд лого 1

Ремонт на офис

Офисът е лицето на всяка една компания. А красивият и уютен офис показва възможностите на фирмата и успехите, които тя постига. Една от основните задачи на офиса е да осигури комфортна работна среда.

Ремонт на офиси

Офисът е лицето на всяка една компания. А красивият и уютен офис показва възможностите на фирмата и успехите, които тя постига. Една от основните задачи на офиса е да осигури комфортна работна среда, а клиентите и сътрудниците да останат наистина впечатлени.

Ние от Диас Билд знаем, че е важно за Вас да осигурите най-доброто място за работа.

Също така сме съгласни, че ремонтът на офис трябва бъде добре организиран и да отнеме възможно най-кратко време.

Не искаме да нарушаваме комфорта и удобството на Вашите клиенти и сътрудници. Знаем колко важни са те за Вас.

Ремонтът на офис е труден за планиране, дълъг и отговорен процес.  Обновяването и освежаването на офиса са предпоставка за успешен старт на вашия бизнес. Дизайнът на офиса е от изключително значение за вашата работа и сделките, които сключвате с вашите клиенти и сътрудници.

Причини да ремонтирате офиса

Без значение колко голяма или малка е вашата организация, ако вашата компания и марка са се развили, но вашият офис е останал същият, може да е наистина подходящ момент да освежите естетиката, която отразява новата ви марка.

Офисът е центърът на цялата бизнес дейност, така че е много важно да работите на място, което характеризира цялостта на компанията и нейните най-важни характеристики.

Удобният, функционален офис е ключът към ефективността и производителността на работната сила. Така че, ако забележите спад в мотивацията и производителността на служителите, може да се окаже, че офисното ви пространство е остаряло и вече не е подходящо за целите на вашия бизнес.

Офисът ви трябва да предразполага клиентите, служителите и сътрудниците да се чувстват уютно и комфортно.

Когато решите да направите ремонт на вашия офис, трябва да вземете три неща под внимание:

  • Дизайнът
  • Материалите
  • Строителния процес

Ние от Диас Билд се стремим не само да покрием очакванията, които имате, но и да се чувствате през целия този дълъг процес спокойни и в сигурни ръце.

Кои са ключовите елементи при ремонта на офис?

Дизайнът

Дизайнът на Вашия офис е от ключово значение. Може да се вдъхновите от десетки места, като списания или онлайн сайтове, които ви предлагат най-различни идеи за дизайн на вашия офис. Но преди да изберете някои от тях, помислете Вие как си представяте това място и как бихте искали то да изглежда. Ще се чувствате ли уютно? Дизайнът на офиса представя културата на Вашата компания.

Нужно е да вземете под внимание и дали по време на ремонта, офисът ще бъде затворен или ще се използва. Плановете за ремонтния процес трябва да са съобразени с хората, които ще продължат да работят.

Работата с Диас Билд ще намали напрежението, което изпитвате, защото Ви уверяваме, че ще останете очаровани след ремонта. Но преди да предприемете стъпка към ремонта, проучете добре пазара и средствата, които ще са ви необходими.

Материали

Друг много важен аспект при обновяването на офиса е снабдяването с необходимите материали. За никого не е тайна, че пазарът се напълни с много фирми, които предоставят материали от съмнителен произход и не чак толкова качествени. Затова проучете добре, преди да закупите нужните за ремонта на офиса потребности. Ще ви отнеме известно време, докато намерите най-висококачествените материали, които в същото време да са на достъпни цени.

Не допускайте грешката, която останалите правят. Не купувайте повече от необходимото. Консултирането с професионалисти ще ви спести много излишни въпроси и покупки. Те са хората, които ще преценят най-добре от какви материали се нуждаете. А ако останат неизползвани материали след ремонта, не ги изхвърляйте. Помислете за бъдещето и варианта отново да се наложи обновяване на офиса – моментът, в който ще намерите приложение на останалите материали.

Строителния процес

Най-сложната задача в процеса на ремонт на офис е сградата и строителството. Наемането на професионалисти е най-доброто решение, което може да вземете. Напрежението и притеснението биха ви попречили да се справите сами в ремонтния процес. Нуждаете се от план, който трябва да се изпълнява стъпка по стъпка – внимателно и постепенно.

Не работете върху няколко неща едновременно. Организирайте си добре време и винаги предвиждайте допълнителни разходи, които са неизбежни, особено при ремонт на офис.

Ние от Диас Билд ще се радваме да ни се доверите. Избирайки нас, Вие избирате сигурност, качествена работа и добра цена.

Видове ремонт на офис

  • Ремонт на стар офис.
  • Преобразуване на офис пространство да отговаря на изискванията на новата фирмена структура.
  • Ремонт на офис с цел отдаване под наем.
  • Ремонт на нов офис с цел по-голяма работна ефективност.
  • Ремонт на офис с цел енергийна ефективност.
  • Ремонт на помещение в сграда с цел превръщането ѝ в офис.
  • Ремонт на офис пространство с цел сменяване на предназначението.

Ако сте изпаднали в една от тези ситуации, които налагат ремонт на офис, ние от Диас Билд сме на едно обаждане разстояние.

Основен ремонт на офис

Когато вече сте се уверили, че единственото решение за офиса ви е основният ремонт, тогава се влиза в поетапен процес.

Първо развийте вашите общи изисквания за офис пространството, за да може като влезете в контакт с изпълнителя да ги изкажете и да можете да обсъждатете плановете за желаната бъдеща функционалност.

Избор на изпълнител. Комуникация и прозрачност. Оглед на място. Оферта за изпълнение на основен ремонт на офис и срок за изпълнение. Наличието на опитни професионалисти в строителството и ремонта, като част от екипа е гаранцията, че всички важни и второстепенни въпроси са взети предвид.

Изпълнение на ремонта. Премахване на излишните части. Къртене на излишни стени и структури, спиране на съществуващите инсталации. Почистване и подготовка на обекта за ремонт.

Механични, електрически и водопроводни инсталации: тази част от ремонта е насочена към изграждането на критичните сградни системи и създаването на комунални услуги, които ще обслужват офиса според новата конфигурация.

Рамкиране и гипсокартон. Ремонт и смяна на таван. Облицовки, боя и подови настилки.

След като ремонтът приключи, започват довършителните работи. Предстои и добавянето на мебелите, включването на инсталациите, офис оборудването.

Ремонт на офис цени

Ремонтирането на вашето офис пространство е интелигентен бизнес ход. Не само че е разумно да бъдете в крак с всички ремонти, които трябва да бъдат извършени, обновяването може да промени начина, по който служителите и клиентите възприемат вашия бизнес.

Средната цена за обновяване на вашето офис пространство ще зависи от квадратурата на офиса, разходите за наемане на майсторите професионалисти,  цената на материалите и някои второстепенни фактори, които се вземат предвид.

Ние от Диас Билд сме готови след оглед на място и след разговор с Вас, да Ви предложим ценова оферта и да се ангажираме с ремонтните услуги, които ще трябва да се свършат.

Facebook

Запитване за

Ремонт на офис

Call Now Button