Диас билд лого 1

Ремонт на къща

Има красива емоционална страна в това едно семейство да притежава собствена къща. Несравнимо е удоволствието когато къщата предоставя чудесно съчетание на уют, традиция и модерност, стаи за всеки и за всичко, двор и градина.

Каквото и да правите, колко и добре да поддържате къщата, няма как да избягате от един факт. Винаги ще се появи нужда от ремонт. Превантивната поддръжка и грижите за дома, определено може да отложат много ремонтни дейности във времето, но има и проблеми, които се появяват ненадейно и трябва да бъдат решени незабавно.

Някои проблеми са лесни за отстраняване, докато други са плашещи и могат да ви ударят по джоба, ако се случат в неподходящия момент. Някои можете да предвидите, докато други са скрити от очите ви. Ние от Диас Билд идваме с нашия експертен екип и професионална подготовка, за да извършим планов ремонт в къщата ви, или да се намесим спешно когато нещо е аварирало и няма време за губене.

Видове ремонти в къщата

Ремонт на покрив

Покривът е една от, ако не и най-важната част от вашия дом. Той обаче е силно податлив на повреди, защото е постоянно изложен на дъжд, вятър, слънце, температурни промени. Когато покривът ви е повреден, обикновено трябва да го поправите незабавно, защото това може да направи дома ви необитаем. Ние от Диас Билд имаме работен екип, който се занимава с ремонт, поддръжка, хидроизолация и строителство на нови покриви.

Ремонт на основите, в приземния етаж

Когато основата на къщата е компрометирана, може да видите пукнатини по пода и стените, наклонени подове, локви в мазето или трудности при затваряне на врати и прозорци. Ние от Диас Билд разполагаме от екип специалисти по хидроизолация, когато се налага.

Ремонт на фасада

Фасадата е първият защитен слой на вашия дом, тя го предпазва от външни заплахи, като същевременно му придава естетически вид. При нарушени повърхности осигуряваме ремонт на фасадата, саниране; слагаме нови мазилки, осигуряваме хидроизолация.

Ремонт на вентилационната или  отоплителната система

За да бъде къщата енергийно ефективна и да намалите сметките за отопление и охлаждане, се налага да поддържате вентилационните и отоплителните системи в добра кондиция. При проблем с някоя от системите, трябва да се намесите решително. Ние разполагаме с майстори, които ще направят необходимия ремонт.

Ремонт на ВиК инсталация и отводнителната система

Много тежки и сериозни щети на къщата може да нанесе аварирала водопроводна част или проблем с отводняването. При проблем с ВиК инсталацията, ние разполагаме с майстори, които ще решат и най-сериозните проблеми.

Ремонт на електрическата инсталация

Електрически неизправности могат да възникнат по всяко време, което ще направи целия ви дом или части от къщата ви неизползваеми. Ако не се направи спешен ремонт, вашият дом е изложен на риск от пожар, продължително спиране на тока и дори може да изложите живота си на риск. Не е безопасно или лесно за обикновения собственик на жилище да извършва такива ремонти, така че освен можете да разчитате на нашия професионален електротехник да се погрижи за проблема.

Ремонти в помещенията на къщата или на части от дома

Ремонт на кухня

Ремонт на баня

Ремонт на спалня

Ремонт на детска стая

Ремонт на всекидневна

Ремонт на антре

Ремонт на коридори

Ремонт и усвояване на тераса

Ремонтите в помещенията си приличат по това, че трябва да се извършват по план, последователно и с много голямо внимание за всеки детайл. Ние от Диас Билд осигуряваме екип от майстори, които да извършват частични ремонтни дейности в помещенията или ремонти в стаите на дома като част от основен ремонт на къщата.

Основен ремонт на къща

Едно от най-отговорните и смели решения за вашата къща е да решите да направите основен ремонт. Понякога той е наложителен, заради остарялата архитектура. Понякога той се налага след закупуване на стара къща. Понякога се случва авария, която неизбежно води до основен ремонт. Основният ремонт обаче е втората най-скъпа инвестиция в къщата след нейното закупуване.

С внимателно планиране, обмислени решения и правилен избор на строителна фирма, основният ремонт качествено ще подобри средата за живот в къщата и устойчивостта на самата сграда. Ползите ще са във всички направления. От решаващо значение е да решите колко точно трябва да похарчите.

Правило номер едно е да направите бюджет и да се придържате към него. Изчислете разходите за ремонта на всяка стая, като вземете предвид всичко: от структурната работа до довършителни дейности, след което пресметнете всичко и сложете до процента за непредвидени разходи.

Ние от Диас Билд, като изпълнител на ремонти ще ви помогнем за вашия проект, и ще ви представим ясна оферта, която ще е съобразена с вашия бюджет, и вашите желания.

Видове ремонтни дейности при основен или частичен ремонт на къща

 • Смяна на керемиди, разрушаване и изграждане на нов покрив.
 • Хидроизолация на покрив с различни хидроизолационни продукти.
 • Зидария, замазки, мазилки.
 • Шпакловки, грунд, латексово боядисване, лепене на тапети в интериора.
 • Гипсокартон – изграждане на преградни стени, декоративни фигури, окачени тавани.
 • Премахване на стара дограма и монтиране на нова такава.
 • Лепене на плочки – фаянс, теракот, гранитогрес, камък.
 • Инсталация на нова подова настилка.
 • Монтаж на нови мебели с прилежащи части.
 • Изграждане на вентилационни системи, аспиратори.
 • Монтаж на подово отопление
 • Преработка или изграждане на ВиК инсталация.
 • Монтаж на санитарен фаянс, вани и душ обзавеждане.
 • Електроинсталация – преработка на стара или изграждане на нова ел. инсталация; ново осветление

Ремонт на къща цени

Ние от Диас Билд сме тук, за да ви предложим качествено изпълнение и професионални решения при основен ремонт на къща, при частичен ремонт, при ремонт на покрив, при външен или вътрешен ремонт, като ви предлагаме всичко това на пазарни цени по договаряне.

Всеки ремонт в къщата или по нея е свързан с конкретни намеси от страна на майсторите. Ремонтните дейности са на цена по договаряне на квадратен метър или на фиксирана цена за конкретната услуга.

Facebook

Запитване за

Ремонт на къща

Call Now Button