Диас билд лого 1

Най-добрите решения за ремонт на кухнята в апартамента

Тъй като нашите майстори са квалифицирани в спецификите на кухненските ремонти, няма да се налага да се обаждате на други изпълнители, за да довършат работата или да приключите ремонта навреме.

Когато собствениците на апартаменти са готови за нов облик, кухнята обикновено е помещението откъдето се започва. Тъй като преустройството на кухня има най-добрата възвръщаемост на инвестицията от ремонта и обновяването от всяка друга стая, Вие искате някой с умения и опит, който да гарантира, че изпълнението ще върви гладко и ще бъде направено правилно.

Ние от Диас Билд разполагаме с експертния екип и майсторите, които ще  превърнат вашата мечтана кухня в реалност.

Тъй като нашите майстори са квалифицирани в спецификите на кухненските ремонти, няма да се налага да се обаждате на други изпълнители, за да довършат работата или да приключите ремонта навреме. Ние също така ще се намесим с най-малко влияние върху ежедневието ви и ще сведем до минимум намесата в домакинството; включително почистване след работа и предприемане на необходими предпазни мерки, за да предотвратим разпространението на прах и отломки в други части на дома ви.

НАШИТЕ РЕМОНТНИ УСЛУГИ В КУХНЯТА – ИНСТАЛАЦИИ, ОБНОВЛЕНИЯ, РЕМОДЕЛИРАНЕ И ДРУГИ

Независимо дали става въпрос за полагане на плочки или инсталиране на нови шкафове, в Диас Билд сме оборудвани да се справим с големите и малките проекти във вашата кухня. В крайна сметка кухнята е сърцето на домакинството. Нашите надеждни и опитни майстори ще свършат работата точно и навреме, така че семейството ви да може да се върне към нормалния начин на живот.

Монтаж на кухненски гръб

Инсталирането на гръб придава завършека на вашата кухня. Първо, трябва помислите за вашите желания относно цветовата палитра и да изберете материала. Нашите професионални майстори имат богат опит в монтирането на всички видове облицовки в кухнята: керамика,0 стъклени и каменни плочки, боя, пвц тапети.

Монтаж и ремонт на шкафове

Ние ще се погрижим вашите мебели в кухнята да са прави, подравнени и сигурни. Можете да изберете ремонт на старите шкафове, тогава ашите професионалисти ще направят вашите шкафове да изглеждат и работят като нови. Може да поискате премахване на старото оборудване и смяната му с ново. Независимо дали инсталирате чисто нови шкафове, повдигате или ремонтирате съществуващ шкаф, нашите опитни майстори ще превърнат вашата визия в реалност.

Монтаж и ремонт на плотове

Нашите професионалисти по подобряване на дома монтират и ремонтират кухненски плотове от всякакъв вид, включително ламинат, мрамор, гранит, кварц, естествен камък и др. От изработването на персонализиран дъбов бар до инсталирането на плот от месарски блок, нашите професионалисти ще завършат всички ваши проекти за монтаж на плот в срок и без допълнителн.

Кухненски острови

Днес в много кухни, така нареченият кухненски остров заема централната част и фокусира пространтвото по съвършено нов начин. Нашите опитни майстори ще изработят за вас кухненски остров по проект или по ваша схема, за да превърнете старата кухня в едно съвременно мултуфункционално решение.

Ремонт на ВиК инсталация в кухнята и монтажни дейности

ВиК проблемите в кухнята са често срещано явление. Ако те не се поправят навреме, има вероятност да се превърнат в сериозен проблем. По-малките проблеми  нарувашат нормалния ритъм на употреба на кухнята и затова трябва да бъдат предотвратени, а по-големите изискват планов ремонт, който да доведе до възтановяване на системата.

Монтаж и ремонт на плочки

Има причина плочките да са толкова популярен вариант за подова настилка в кухнята. За разлика от дървото и килима, той е водоустойчив и лесен за почистване. Нашите майстори разполагат с инструментите и опита да монтират подови плочки в цялата ви кухня или всяка част от вашия дом.

Ремонти в Ел.инсталацията. Монтаж и ремонт на осветителни тела.

Електрическата система в кухнята трябва да работи безотказно! Нашият екип разполага с електротехник, който може да поправи или да създаде нова електрическа инсталация за кухнята, така че да няма проблем със захранването на всички големи и малки кухненски уреди. Също така, осигуряваме професионален монтаж на осветителни тела за всякакъв тип осветление, което можете да добавите към вашата кухня.

ОСНОВЕН РЕМОНТ НА КУХНЯ

Всички описани дотук ремонтни намеси в интериора на кухнята може да се случат като частичен или козметичен ремонт. Когато искате да направите основен ремонт в кухнята, тогава има съвсем нова ситуация.

Нашият екип от професионалисти, майстори за ремонт на апартамент, имат среден опит от 10 години, което означава, че са в състояние да извършат широк спектър от работа, за да ви осигурят кухнята, за която винаги сте мечтали.

Етапи на изпълнение на основния ремонт в кухнята

  • Започваме с демонтаж на старите настилки и подове, премахване на уредите от кухнята, на всички излишни неща, които ще пречат на ремонта.
  • След първоначалния груб труд, трябва да се почисти прашната и замърсена среда. Отпадъците трябва да се изхвърлят според законовите изисквания. Помещението се приготвя за ремонт, за монтаж на нова дограма. Всички изложени части, които може да пострадат от ремонта се покриват.
  • Ако апартаментът е стар, може да се провери дали стените подовете и тавана са изравнени. Ако не са, трябва да се вземат мерки по изравняването им.
  • Следващият етап е свързан с промяна на окабеляването, инсталацията на нова електрическа система, водопровод или ако се налага система за отопление. Системата свързана с отдушника също се проверява за изправност, или се започва работа за нова такава. Изисква се много точна и надеждна намеса, която ще гарантира безопасното и функционално ползване на кухнята.
  • Много трудоемък е следващия етап, който е свързан със направата на облицовките на таваните, стените и пода, така че да моде след това да се започнат довършителни работи. Сега е време да изградите плот, гръб, подова настилка.
  • Довършителни работи в кухнята – когато основната работа е завършена, се преминава към монтаж на лайсни, щепсели, ключове, каси на врати, первази и други декоративни елементи. Инсталират се мебелите, монтират се уредите, привързват се към системите.

Резултатите от тази ремонтна дейност ще Ви зарадват, ще изпълнят чувството на удовлетвореност от свършената работа и новостта на заобикалящата среда. Ще удиви вашите приятели и семейство когато кухнята е готова. Ние от Диас Билд Ви насърчаваме да направите основен ремонт в кухните си, защото можете да разчитате на професионалисти по изпълнението като нас.

ЦЕНА ЗА РЕМОНТ НА КУХНЯ

Една от най-скъпите стаи в дома за ремонт е кухнята. Това не трябва да Ви плаши. Сумата за ремонта Ви се изплаща с години вярна служба на семейството от страна на кухнята.

Цената се определя от комплексни фактори. Например ако желаете частичен ремонт, цената е една, а на основен ремонт, много по-голяма. Като цяло ВиК и електрическите инсталации и облицовката, осветлението, обзавеждането и включването на електрическите уреди са част от ремонта.

Крайната цена зависи от квадратурата на кухнята, от материалите, които ще трябва да се закупят, от сумата за труда на майсторите, от допълнителни разходи.

Ние от Диас Билд, ще направим оглед на място, ще разговаряме с Вас, за да разберем желанията и потребностите заради, които правите ремонта. Можем да Ви дадем готова оферта. Съгласуването на нашата работа с Вас като собственик се закрепва с договор за изпълнение на ремонта.

Facebook

Запитване за

ДИАС БИЛД – НАЙ-ДОБРИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА РЕМОНТ НА КУХНЯТА В АПАРТАМЕНТА

Call Now Button