Диас билд лого 1

Ремонт на баня

Ремонтът в банята често е свързан с груби намеси, които да освободят помещението от остарелите настилки и облицовки, от повредената ВиК система, от изхабения санитарен фаянс.

РЕМОНТ НА БАНЯ – КАЧЕСТВО И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ ОТ ДИАС БИЛД

Банята има своята уникална роля във всяко жилищно пространство. Тя трябва да е оазис на спокойствието и да осигурява една релаксираща среда, но също трябва да бъде функционално пространство, което е практично, удобно и сигурно за ползване.

Когато това не е така, се изправяте пред предизвикателството да ремонтирате и реновирате банята. В зависимост от мащаба на промените, може да се наложи основен или частичен ремонт. Ние от Диас Билд сме специализирали в ремонти в банята и предлагаме правилните стъпки, за да бъде ремонтът на вашата баня успешен.

Нашият екип от професионални майстори е готов да превърне вашите идеи за банята в реалност. От малките корекции до основен ремонт на банята, от преходен към съвременен дизайн, ние ще превърнем настоящата ви баня в пространство, което отговаря на вашата визия и нужди.

В Диас Билд сме добре оборудвани, за да се справим с почти всеки проект за ремонт в банята. Това означава, че не е нужно да наемате други изпълнители, за да завършите работата. Ние сме вашето обслужване от А до Я в ремонта на банята, подкрепено от нашата гаранция за правилното изпълнение, в срок и в рамките на бюджета.

Нашите ремонтни услуги в банята включват:

 • Премахване на старото оборудване и инсталиране на нови мебели за баня;
 • Смяна на старата и поставяне на нова електрическа система;
 • ВиК услуги за по-функционална баня съответстваща на новите уреди и системи за ползване на водните ресурси;
 • Монтажи на вани за вграждане, на свободностояща вана, на хидромасажна вана.
 • Монтаж на душ системи, душ панели, хидромасажни душ инсталации;
 • Монтиране на душ кабини, душ паравани, хидромасажни душ кабини;
 • Монтаж на плот инсталации, вградени умивалници, допълнителен монтаж на смесителни тела и инсталация.
 • Монтаж на санитарен фаянс. Инсталиране на тоалетна чиния и биде със структури за вгреждане.
 • Конфигуриране на осветлението в банята.
 • Премахване на стари подови и стенни плочки. Инсталиране на нови плочки за баня. Инсталиране на облицовки и настилки според избраните от собственика.
 • Бояджийски услуги
 • Сухо строителство в банята, премахване или изграждане на стени.

Изброените ремонти услуги се прилагат както в планови ремонти в банята, в основен или частичен ремонт или в авариен ремонт. Цените за услугите се определят с ценоразпис или по договаряне, в зависимост от ситуацията.

Планов ремонт в банята

Ако вашата баня е износена и остаряла, решението може да е цялостен ремонт и обновяване на интериора. Нашият екип  ще проведе целия ремонт по план, така че вашата идея да се превърне в реалност. От грубите намеси и изкъртването на старите облицовки, до инсталирането на най-новите уреди и системи в банята, ние от Диас Билд сме решението с едно обаждане за вашия планов ремонт.

Авариен ремонт в банята

Баните са център на дейност и искате всичко да изглежда красиво, да е функционално и много праткично. Понякога обаче се случват непредвидени обстоятелства, които изискват бърза намеса. Какъвто и да проблемът, ние ще пристигнем навреме и ще имаме правилното решение, за да извършим качествен авариен ремонт.

Етапи за осъществяване на ремонт в банята от Диас Билд

Нищо не може да се направи в банята без предварителен разговор с вас собствениците, които сте намерили причина да се свържете с нас. Заедно комуникираме съществуващите проблеми и какво искате да се постигне в банята следствие на ремонта. Заедно изготвяме плана за действие според бюджета и според вашите изисквания, желания и нужди.

Ремонтът в банята често е свързан с груби намеси, които да освободят помещението от остарелите настилки и облицовки, от повредената ВиК система, от изхабения санитарен фаянс. Нашият екип от професионалисти, ще премахне всички излишни части и ще освободи място за новата подредба в интериора.

Основен ремонт на баня

За да направим основния ремонт в банята ефективен и с отличен резултат, ние предлагаме последователност базирана на опит, качествена работа и професионална квалификация. За основен ремонт в банята разполагаме с опитни майстори: водопроводчик, електротехник, плочкаджия, строителен техник, специалисти по поддръжка и основни ремонтни дейности в банята.

Първа стъпка:  Помислете какво харесвате в настоящата си баня и какво искате да промените. Това е много важно на този етап, за да може да се направи проект за изпълнение на основния ремонт.

Втора стъпка: Бюджет и договор за изпълнение. Основният ремонт е почти като строителство на нова баня. Затова трябва да се определят бюджет, срок за изпълнение и ако сте съглавни с условията, ще подпишем договор за изпълнение на ремонта,

Трета стъпка: Започва се прекъсването на водопроводната част, на електричеството, а след това се преминава към разрушаване! От банята се премахва всичко, което вече няма да се ползва като част от функционалното пространство. Почиства се след грубия труд и помещението се подготвя за следващата стъпка.

Четвърта стъпка: Възстановяване на водопроводната и електрическата мрежа, без обаче да бъде пускана в употреба. В повечето случаи първо влиза водопроводчикът, следван от електротехникът. На този етап се пускат новите тръби за кранчетата, казанчета, душа. Всичко трябва да е измерено перфектно.

Пета стъпка: Идва времето за монтиране на стенните и подовите покрития. Преди тяхното нанасяне се прави и хидроизолация. Сега е моментът плочкаджиите да покажат своето майсторство.

Шеста стъпка: Време е за монтаж на смесителите, санитарния фаянс, бойлера. Поставянето на новите мебели, огледалата, осветителните тела и включването им в мрежата. Добавят се аксесоарите за баня, които да улеснят нейното ползване. Накрая добавяте и декоративните елементи, които може да изберете сами, но които може да са част от проекта.

Цялостен ремонт на баня цена и срок

Цените на ремонтните услуги в банята са определени от фирмата изпълнител с ценоразпис. Някои от услугите са според квадратурата, другите са според монтажната бройка. Когато избирате частичен ремонт в банята заплащате само услугата, която сте избрали. Когато искате цялостен ремонт на баня, цената, която плащате е комплексна.

Срокът за изпълнение също зависи от сложността на изпълнение на ремонтните дейности в банята. Ние от Диас Билд поемаме отговорност да спазваме договорения срок за ремонта в банята, за който сме се подписали в догова за изпълнение.

Share on facebook
Facebook

Запитване за

Ремонт на баня

Call Now Button