Диас билд лого 1

Ремонт на апартамент

Като собственици или наематели на апартаменти, вие имате голямата отговорност да се грижите и поддържате жилищното пространство.

Това означава да инвестирате и да вземате правилните решения относно промените, реновациите и ремонтите, които ще се налагат в апартамента с течение на времето. Независимо от причините, ние и нашите майстори за ремонт сме готови да работим с Вас, за да изпълним ремонта и реновирането качествено, професионално и с отличен краен резултат.

Ремонтни услуги в апартаменти

Ние предлагаме широка гама от услуги за ремонт и преустройство, за реновации в интериора, така че да промените средата, в която живеете.

Нашата цел е да надхвърлим вашите очаквания за качеството на изпълнение, вместването в определения бюджет и завършването навреме на ремонта в определения срок.

Ние работим с вашите идеи за ремонт на апартамент; когато имате малък ремонтен проект, но и за цялостен ремонт на апартамента. Ние се намесваме при спешна нужда от ремонт на аварирали части и системи в апартамента, но и при планов ремонт, който проектираме заедно с вас и реализираме качествено, за да подобрим средата за живеене и да повишим стойността на вашия апартамент.

Ремонтни услуги в апартамента –  решения за помещения и елементи в интериора

Ремонт на кухня

Ремонт на баня

Ремонт на спалня

Ремонт на детска стая

Ремонт в коридора

Ремонт и усвояване на тераси

Ремонт на балкон

Ремонт на стените в апартамента

Ремонт на подовите настилки в апартамента

Ремонт на тавана

Ремонт на дограма

Сухо строителство и гипсокартон

Промяна предназначението на помещение

Смяна на осветлението

ВиК ремонти

Ремонт на електрическата система

Козметични ремонти

Добавяне на декоративни елементи в интериора

Основен ремонт на апартамент

Основният ремонт в апартамента не значи само ремонт във всички помещения, но засяга цялата функционалност на средата от гледна точка на смяна на ВиК частите, електрическата инсталация, монтиране на осветление, евентуално нова изолация, смяна на настилки и облицовки, боядисване, саниране. Всичко това изисква много голям професионализъм при планирането, осигуряването на материалите и изпълнението.

Ние от Диас Билд разполагаме с екип от професионалисти, които работят във всички ремонтни дейности, така че един основен ремонт на апартамент да се изпълни последователно и качествено, със спазването на срока за изпълнение и вписване в бюджета.

Основен ремонт на апартамент последователност

За да се справим най-ефективно с ремонта, ние планираме всяка стъпка. Липсата на план може да доведе до грешки, но и до значително увеличение на времето и разходите за труд. Затова ви предлагаме нашата последователност при извършване на основия ремонт:

Етап 1: „Мръсната“ работа

Първо трябва да се свърши най-мръсната работа. Това включва премахване на стари покрития, оборудване, стари мебели, остарели свързващи системи, премахване всички безполезни неща, които ще пречат на ремонта. Изхвърляне според законовите разпоредби на отломките следствие на грубата работа.

Етап 2: Почистване и подготовка за ремонт

След като свършим грубата работа, почистваме повърхностите в помещенията с цел да ги подготвим за предстоящия ремонт. При необходимост на този етап се извършва подмяна на прозорци и врати. След това те се изолират по подходящия начин. Нашата бригада за ремонт на апартамент решава този въпрос според ситуацията.

Етап 3: Изравняване на пода

На този етап подова замазка и нейното подравняване. В допълнение към изравняването на пода, обект на такава дейност са тавана и стените. В почти всички стари апартаменти има повърхностни неравности и дефекти, които трябва да бъдат коригирани.

Етап 4: Окабеляване и тръбопроводи

Ако старите инсталации за водоподаване, електичество и отопление са премахнте, време е да се направи ново окабеляване и разпределяне на тръбопроводните системи. Тази стъпка е изключително важна, защото от качеството на изграждането на комуникациите ще зависи от комфорта и безопасността на дома.

Етап 5: Груб завършек

Това е етапът на завършване, по време на който се извършва шпакловка на тавани, стени и подготовка на повърхности за довършителни работи, както и възможна изолация на апартамент или ремонт на прозорци и врати.

Етап 6: Довършителни работи

Довършителни работи също ще са дело на нашите майстори за ремонт на апартамент. Това етапът на завършване на настилките и облицовки, боядисване, тапети. Също така се извършва монтаж на декоративни елементи, на осветителни тела.

Извършвайки всичките дейности на етапи, в съответствие с проект за ремонт на апартамент, ние спестяваме време, пари и разходи за труд. Усилията обаче си заслужават.

Колко излиза основен ремонт на апартамент?

Една от основните задачи при формирането на плана за основен ремонт в апартамент е оценката на разходите и определянето на бюджета. Те са пряко зависими от много фактори: квадратурата на апартамента, цената на материалите, цената на труда, процент за непредвидени разходи. С други думи, необходимо е да се знае размера на фианансовите ресурси, необходими за неговото изпълнение, както в краткосрочен, така и в дългосрочен план.

Ние от Диас Билд ще се преговаярме за ремонт на апартамент цени според пазарната стойност към дадения момент. Вашата мотивация е, че инвестицията, която ще направите в основния ремонт, ще доведе до създаването на перфектния апартамент, в който винаги сте искали да живеете.

Планов ремонт

Мечтаете да имате по-функционален и стилен апартамент! Подготвили сте бюджет за ремонт? Ако ви се случва за първи път, главата може да ви се върти от всички възможности за дизайн и обновяване, които съществуват. Плановият ремонт може да е основен и да включва цялостно обновяване на апартамента, но може да е частичен, да засяга само банята, или кухнята, или няколко стаи, може да засяга ремонт на външна част или да е свързан с конкретна услуга, например боядисване на всяка една стая.

Няма защо да се притеснявате! Ние идваме при вас с контролен списък за планиране, проектиране и ремонт на апартаменти. Първо ще разговаряме и ще чуем важите мисли и желания, за апартамента, в който искате да живеете. След това ще направим оглед на място и най-накрая ще направим план за работа. Ще ви информираме с какво трябва да се подготвите и ще ви запознаем с всички бизнес аспекти, преди да започне същинското изпълнение.

Спешен ремонт

За да защитите имуществото и да намалите риска от скъпи щети, от решаващо значение е да сте информирани и подготвени, и да знаете кога е време да направите даден ремонт.

Аварийният, спешният ремонт е предизвикан от ситуация, в която, ако не реагирате незабавно, това може да има последствия за здравето ви или да причини сериозни щети на имущество. Ето защо, можете да разчитате на нас. Обадете ни се и ние ще   реагираме бързо и адекватно, и нашият екип от професионалисти ще успее да се справи с проблема.

Козметичен ремонт на апартамент

Вечният проблем, който притеснява собствениците на апартаменти, е как да направите удобно жилищно пространство с приличен външен вид, без да харчат огромна сума пари. Всеки, който някога е правил основен ремонт, знае как това опустошава семейния бюджет. Така че, преди да вземете решение за такава важна стъпка, е необходимо да започнете да оценявате ситуацията. Обърнете внимание на цялостното състояние на апартамента. Сигурни ли сте, че наистина е необходимо да  го преобразите напълно?

При необходимост от козметичен ремонт, ние от Диас Билд сме готови да изпратим нашата бригада от майстори, които ще работят за смяна на дограмата, за боядисване, смяна или добавяне на декоративни елементи.

Цени за ремонт на апартамент

В един апартамент може да се приложат множество ремонтни услуги. Повечето от тях са определени с ценоразпис, така че когато имате нужда от конкретна ремонтна намеса, можете сами да пресметнете колко ще струва на база предложение цени за квадратен метър или за единична цена.

Share on facebook
Facebook

Запитване за

ДИАС БИЛД – КАЧЕСТВЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ И ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ УСЛУГИ ЗА РЕМОНТ НА АПАРТАМЕНТ

Call Now Button