Ремонти на външни настилки

Добре дошли в секцията за ремонти на външни настилки на DiasBuild. Изберете опцията, която търсите и се свържете с нас.

Ние от ДиасБилд, разполагаме с опитен екип за ремонти на външни настилки. Така освен нашата мисия да изпълняване ремонти настилки в интериорна среда, в битови, търговски, складови и производствени сгради, наша отговорност стават грижите и за настилките при външното пространство в частните дворове и общественото градско пространство.

Основната дейност на екипа ни в това направление е съсредоточена към ремонт и реновация на външни подови настилки: ремонт и реновация на външни настилки за двор и градина; ремонт на асфалтови и циментови (бетонни) настилки, ремонт на настилки от  изкуствена трева, ремонт на пътеки и алеи в градинински и паркови пространства, пешеходни зони, велоалеи и други съоръжения с определен вид настилка.

Нашите ремонти услуги на външни настилки при дворове, зимни и летни градини, тротоари, междублоково пространство, паркове, паркинги – променят средата и тя става отново функционална, красива и приветлива.

Ремонтираме и настилките при външни зони в индустриална среда където има техника и превозни средства, които натоварват настилката. Имаме опит в ремонти на настилки в селскостопански площи, където се търси също удобство при превозване на стоки, преминаване на животни, пешеходен трафик.

За ремонтите използваме най-добрите съвременни решения и материали от най-добрите производители на външни настилки: бетонни плочи, гранитни плочи, паважи, декинг системи. Създаваме новите цялостни решения вътрешни пешеходни зони с бетонни настилки, пътеки с най-съвременни декинг решения, паважи, гранитогресни плочки.

Ремонт на двор – ремонт на съществуващи дворни настилки, реновация на дворни настилки, създаване на нови пътеки от най-различни материали, ремонт на беседки и най-различни дворни постройки и съоръжения. Ремонт и смяна на бетонни плочи, гранитни плочи, паважи, декинг системи.

Ремонт на тротоари – ремонт на разбити или повредени тротоарни части, поставяне на нови тротоарни плочи, създаване на нови маршрути, подновяване на стари тротоарни маршрути. Използваме на най-качествените бетонни тротоарни плочи, павета, стъпала и  бордюри.

Ремонт и облагородяване на междублоково пространство – ремонти на градинки и пешеходни зони в междублоковото пространство, ремонти на постройки в междублокова среда, създаване на достъп и нови пешеходни части. Преустройство на пешеходни съществуващи зони в междублокове пространства. Комплексни ремонти на междублоковото пространство. Цялостно облагородяване на междублоково пространство.

Ремонт на паркинг – ремонт на настилка при паркинг площи, ремонт на настилка при открити паркинги, ремонт на настилки и прилежащи части при закрити, многоетажни паркинги. Ремонти на паркинг с асфалтова настилка и ремонт на паркинг с бетонна настилка.

 

DiasBuild е удобното решение, с едно обаждане, за всички ваши проекти за дворното пространство – големи и малки площи – за ремонти на външни настилки, подмяна или изграждане на външни настилки от най-различни материали. 

 

Share on facebook
Facebook