Диас билд лого 1

Ремонти на външни настилки

Добре дошли в секцията за ремонти на външни настилки на DiasBuild. Изберете опцията, която търсите и се свържете с нас.

Ние от ДиасБилд, разполагаме с опитен екип за ремонти на външни настилки. Така изпълняваме нашата мисия да осигурим най-добрата услуга за изграждане, ремонт или реновиране на външни настилки в частните имоти и обществена градска среда. За нашата професионална дейност използваме най-добрите съвременни индтрументи, решения и материали от най-добрите производители на външни настилки.

Често не обръщаме внимание, но външните настилки са най-често използваната част от нашето ежедневие. Дали като дворно, околоблоково, сградно пространство или паркинг зона, такива структури трябва да са функционално проектирани и с качествена изработка.

Започнете с проектирането, изградете своята визия и за финал подберете настилките които ще използвате. Ние ще съдействаме във всеки един етап и ще завършим и изградим вашият проект и ще създадем една окончателна визия на вашата къща, бизнес сграда, складова или фирмена зона; в градското пространство паркове и градинки, тротоарни алеи, площади, паркинг места.

 

Услуги за изграждане, реновация и ремонт на външни настилки 

Павета – редене на павета, полагане на павета, редене на унипавета, полагане на унипавета, редене на гранитни павета, полагане и редене на унипавета, редене на тротоарни павера. Услуги в градска среда, паркови алеи и зони, тротоари; изграждане на настилка от паве в частни дворни пространства.

Плочи – редене на тротоарни плочи, полагане на тротоарни плочи; изключително услуга за градска среда при тротоари в градските квартали, изпълнение на проекти за изграждане и ремонти на тротоари при села; изграждане, ремонт и реновация на тротоарни плочи в паркови зони, градински алеи, площадни пространства, паркинг зони. Разполагаме с ноу-хау и най-добрата технология за редене на плочи.

Бордюри – услуги за изпълнение на бюрдюри, градински бордюри, тротоарни бордюри, отлично качество на изпълнение на бетонни бордюри; ремонти в частни двороре и градини, паркови зони, паркинг пространства; изпълнение на проекти по облагородяване на междублокови пространства, паркове и алеи, и частни имоти.

Каучукови настилки – Диасбилд осигуряваме една от най-добрите услуги за полагане на ударопоглъщащи каучукови настилки при спортни площадки, спортни игрища, каучукова настилка за външни финтес зони, за детски площадки при детски градини и заведения за предучилищна възраст;. каучукови настилки за дворове, каучукови настилки за тераса, саморазливна каучукова настилка.

Изкуствена трева – предлагаме отлично изпълнение на външни настилки с изкуствена трева; изкуствена трева за двор, изкуствена трева за тераса, изкуствена трева за спортни игрища и площадки; изкуствена трева за тенис кортове; изкуствена трева за футболни игрища.

Гранитни плочи и настилки – нашите услуги за изграждане на гранитни плочи за настилки са страхотна опция за дворове, междублокови алеи, за маркиране на пешеходни зони при вътрешни дворове и пътеки; гранитни плочи за двор, изграждане на зони с гранитни стъпала и плочи; гранитни плочки за настилки на открито. 

Каменни плочи и настилки – изграждане на настилки от каменни плочи, каменни настилки за дворове, каменни настилки за пътеки в градински площи и паркове; настилки с плочи от естествен камък; естествен камък за настилка в двор, междублоково пространство, паркови и градински алеи.

 

Изграждане и ремонти на външни настилки при зони със специално предназначение

Дворни пътеки – вие избирате материала, ние помагаме със съвети и предлагаме решения за изграждане на дворни пътеки от най-различни материали: дворни пътеки от паве, дворни пътеки от естествен камък, дворни пътеки от гранитни плочки; поставяме бордюри и оформяне пътеката, така че да бъде в перфектно съчетание със заобикалящата я среда. Услугите ни са насочени и към ремонтиране на дворни пътеки, така че отново да придобият чудесен и функционален външен вид.

Барбекю настилки – предлагаме изграждане на барбекю настилки и цялостно завършване на барбекю зони за отлично прекарано време на открито със семейството. Ние ще осигурим изграждане на здрава и приветлива настилка при барбекю зоната с акцент върху пътеката до барбекюто и платформата под него.

Детски кът настилки – за цялостно изграждане на детски кът, осигуряваме настилки, които са най-подходящи за тази зона. Предлагаме решения с каучукови настилки, които осигуряват мека повърхност за децата, така че да не се нараняват при падане. Също така, предлагаме и изкуствена трева за детски кът, която има качествата да приеме много допълнителни приспособления за детските игри.

Кът за домашни любимци – имате проблем с изграждането на кът за домашни любимци? Специално изграждаме настилка, която отделя пространството на домашния любимец, от останалата част на дворното пространство. Нашите решения създават приятна за животното среда, която ще позволи и вие да си играете с него.

Градински и паркови алеи – нашите услуги са насочени към градински площи и паркови алеи, където създаваме отлична среда за разходка, отдих и трафик зони според различната натовареност. Предлагаме изграждане на градински алеи с плочи от естествен камък, градински и паркови алеи от паве, градински и паркови алеи от гранитни плочи; поставяне на градински бордюри.

 

Изберете също от нашите услуги за:

Ремонт на дворни настилки – ремонт на съществуващи дворни настилки, реновация на дворни настилки, създаване на нови пътеки от най-различни материали, ремонт на беседки и най-различни дворни постройки и съоръжения. Ремонт и смяна на бетонни плочи, гранитни плочи, паважи; изграждане на дворни пътеки.

ремонт на двор с озеленяване

Ремонт на тротоари – ремонт на разбити или повредени тротоарни части, поставяне на нови тротоарни плочи, създаване на нови маршрути, подновяване на стари тротоарни маршрути. Използваме на най-качествените бетонни тротоарни плочи, павета, стъпала и  бордюри.

ремонт на тротоар с павета

Ремонт и облагородяване на междублоково пространство – ремонти на градинки и пешеходни зони в междублоковото пространство, ремонти на постройки в междублокова среда, създаване на достъп и нови пешеходни части. Преустройство на пешеходни съществуващи зони в междублокове пространства. Комплексни ремонти на междублоковото пространство. Цялостно облагородяване на междублоково пространство.

облагородяване на междублоково пространство градинка

Ремонт на паркинг – ремонт на настилка при паркинг площи, ремонт на настилка при открити паркинги, ремонт на настилки и прилежащи части при закрити, многоетажни паркинги. Ремонти на паркинг с асфалтова настилка и ремонт на паркинг с бетонна настилка.

ремонт на паркинг диас билд

DiasBuild е удобното решение, с едно обаждане, за всички ваши проекти за дворното пространство – големи и малки площи – за ремонти на външни настилки, подмяна или изграждане на външни настилки от най-различни материали. 

Facebook

Запитване за

Ремонти на външни настилки

Call Now Button