Диас билд лого 1

Подови настилки

Когато влезете в жилищно пространство, подовата настилка е един от първите елементи на интериорния дизайн, които привличат вниманието ви.

Тенденциите за подови настилки идват и си отиват точно както много други аспекти на интериорния дизайн, затова ние от ДиасБилд сме специализирали в монтирането на най-различни настилки от най-различни материали.

Извършваме монтаж на настилки като част от довършителните работи при строителство на сградата, но и като ремонт по смяна на настилката във всяко едно помещение от дадена жилищна сграда, в офис, в заведение, в търговски обект и други.

Видове подови настилки

Според най-различни класирания в онлайн сайтове за интериорен дизайн, можете да видите голям брой настилки, които хората избират за подовете в своите домове. В някои класации броят на настилките е над тридесет.

Невъзможно е да изброите всички от тях, но можем да посочим, тези, които са приоритет на DiasBuild, така че ако изберете някоя от тях, ние бихме могли да я монтираме според проекта, който искате да изпълните.

PVC настилка

Виниловият под, познат още като PVC настилка е едновременно стилен, водоустойчив и дълготраен. Можете да се монтира като  дъски, плочки или на ролки. Към разновидностите на този под спадат луксозните винилови облицовки. Като цяло монтажът е сравнително евтин, а изборът на дизайн е безкраен.  Много подходяща настилка за пода в банята, кухнята, антре, коридор, мазета, но и за заведения, обществени сгради, медицински заведения и други.

Подови настилки от твърда дървесина

Подовата настилка от твърда дървесина продължава да бъде желан вариант за подови настилки за много собственици на жилища. Паркетът е издръжлив и надежден, но е подходящ само за стаи, в които няма влага.

Ламинат

Ламинатът е достъпна опция за подови настилки за собствениците на жилища, които предпочитат алтернатива твърдата дървесина или пвц настилките. Ламинираната настилка е евтина, лесна за почистване, устойчива на надраскване и можете да я избирате от много стилове и цветове.

Керамични плочки или гранитогрес

Познати като класическа опция за баня, керамични плочки и подовите плочки гранитогрес днес може да се инсталират в коридора, антрето, кухнята, в хол или трапезария, в заведения, магазини, обществени сгради; изобщо приложението им е много голямо. Неограничен е и броят на цветове и дизайни, размери, така че просто трябва да използвате въображението си.

Настилки от естествени материали

Макар да са по-скъпи като решение, все още има собственици, които избират каменни плочки, мраморни плочки, плочки от травертин, дори и класическите циментови и гранитни плочки за открити пространства. Изборът на съвременния пазар е достатъчно голям, така че всеки един проект, може да бъде изработен със стил и завършен с подобаваща класа.

Килим

Килимът е направен от горен слой влакно, прикрепено към подложка. Влакното обикновено е от вълна или найлон, полиестер, полипропилен, които се термично обработват, след като са усукани заедно на кичури или тъкани. Налични са много разновидности на текстура, стил и цвят и като цяло килимът е едновременно издръжлив и лесен за поддръжка. Килимът също има изолационни свойства по отношение на топлина и звук. Препоръчителни са за офис пространства, за помещения където няма влага и където могат да допринесат с отличната си визия.

Каучукови настилки

Гумените подови настилки са изработени от естествени или синтетични материали, включително гуми от рециклиран каучук. Категоризира се като вид еластична подова настилка, тъй като проявява характеристики на еластичност или „отскачане“. Това също ги прави подходящ за дансинги, ресторанти, спортни зали.

Те се превръщат в популярен вариант за домашни инсталации. Използва се за детски стаи за игра, душ кабини и бани, гаражи, домашни спортни салони и други приложения, които са склонни да изискват устойчивост на влага и петна, звукопоглъщане, издръжливост, еластичност и стабилност на температурата.

Цена на подовите настилки

Не е достатъчно да видите цена на настилка за квадратен метър. Освен цената на самата настилка се заплаща труда на майсторите, допълнителните материали и консумативи, които ще се използват за монтажа, а колкото по-голяма е квадратурата, толкова по-голяма ще е крайната цена.

Цената на настилките за квадратен метър според описаните материали е много различна, затова когато влезете в контакт с нас, като изпълнители на подови настилки, можем да ви предложим ценова оферта съобразена с вашия избор и очаквания.

Ние от DiasBuild можем да направим за вас поръчана подова настилка, която да инсталирате в жилищно пространство, търговска сграда, заведение, офис, в промишлена сграда, в ресторант. Ще ви предложим цена и цялостна услуга, която ще бъде изпълнена с подобаващ професионализъм.

Наши партньори

Доставка и монтаж на подови настилки за офиси, учреждения, болници, спортни зали и терени.

Facebook

Запитване за

Подови настилки

Call Now Button