Диас билд лого 1

Външни ремонти в еднофамилна къща

Външната част на къщата ви е лицето на Вашия дом.

Поддържането на екстериора на сградата и нейната структурна цялост може също да предотврати по-скъпите ремонти в дългосрочен план. Фасадата и външните части на всяка сграда са подложени на теста на времето и на климатичните особености, това неминуемо води до проблеми, които ще изискват решения.

В Диас Билд разполагаме с екип от майстори подготвени с голям набор от строителни и ремонтни услуги, от които да се ползвате при необходимост от качествена и професионална намеса.

Видове ремонти

Монтаж и ремонт на огради

Независимо дали имате нужда от инсталиране на нова ограда или ремонт на стара такава, ние разполагаме с готов екип, предложения и решения на съществуващите проблеми. Без значение от вида ограда: дървена, винилова, алуминиева, зидария или ограда от ковано желязо, телена ограда – ние предоставяме професионални услуги на отлична цена.

Ремонти на покривната част

Много често покривите на сградите се повреждат частично заради:

Почистване на външните функционални части на сградата

Експертното почистване на улуци. Премахване на листата, клонките и утайките, които могат да пренасочат дъждовната вода към основата, фасадата и към вътрешността на вашия дом. Ние също така ремонтираме улуци, които са били повредени от вятъра, леда и падащи клони на дърветата. Монтиране на предпазители за улуци.

Хидроизолация на частите на къщата

Предлагаме пълен набор от хидроизолационни решения: хидроизолация на покриви, на фасадни стени; хидроизолиране на открити тераси и балкони. Хидроизолационни системи с дренажа за извеждане на водата от имота.

Ремонти, реновиране и инсталации на фасадни части

Нашите майстори са специалисти в санирането на фасадните части на сградата. Те могат да извършат ремонт на фасадата, да я обновят, да я завършат ако към момента има само мазилка. Нашите професионалисти по мазилки и замазки са с изключителен опит в изпълнението на ремонти и инсталации при фасадите на еднофамилните къщи. Предлагаме още шпакловки или боядисване, сайдинг.

Такива ремонтни намеси по всички повърхности на сградата имат за цел да направят къщата ви още по-красива като визия, но и да предотвратят възможно рискове със структурата на сградата, както и да я направят енергийно ефективна.

Допълнителни монтажни и ремонтни дейности

В дворовете и градините на еднофамилните къщи също има много елементи, които може да имат нужда от поправка, ремонт, обновление. Такива са външни постройки, беседки, външни настилки, навеси, тенти. Ние предоставяме необходимите ремонтни и строителни услуги за ремонтиране на такива съществуващи структури или за поставяне на нови такива с цел подобряване функционалното състояние на целия имот.

Цени на външни ремонти

Външните ремонти могат да бъдат от най-различни естество, затова цената, която плащате като потребители на услугите винаги е комплексна. В зависимост от услугата, тя може да е базирана на квадратурата, която ще се ремонтира.

Facebook

Запитване за

Външни ремонти в еднофамилна къща

Call Now Button