Диас билд лого 1

ВиК

Никой не би искал да живее в дом, където има лоши миризми, спукани тръби и запушени канали.

Проблемът на повечето собственици днес е, че никога не искат незабавно помощ или дори не се обаждат на най-близката ВиК компания, която предлага професионални водопроводни услуги, докато проблемът не се влоши.

В това отношение, ние от DiasBuild предлагаме професионални ВиК услуги, от които да се възползвате, за да имате сигурна, надеждна и добре работеща водопроводна система в дома си или в друга сграда, която е част от вашата собственост. Нашите услуги са насочени в три направления

  • Изграждане на водопроводна система, по време на строителство на сграда (жилищна сграда, комерсиална сграда, производствена сграда и други)
  • Ремонт на аварирала ВиК инсталация във вече съществуваща сграда
  • Промяна на вече съществуващи елементи във ВиК инсталацията, смяна на части, добавяне на нови елементи в системата.

Ремонт на ВиК инсталация в жилищни сгради

ВиК системата в жилищните сгради се състои от две отделни подсистеми. Едната подсистема доставя прясна вода, а другата извежда отпадъчните води. Водата, която влиза във вашия дом, е под налягане, за да може да се движи нагоре, по ъглите или където другаде е необходимо.

Когато водата влиза във вашия дом, тя преминава през измервателен уред, който регистрира количеството, което използвате. Основният спирателен вентил за водата обикновено се намира близо до измервателния уред. При авария във ВиК е жизненоважно бързо да затворите главния спирателен вентил и да ни се обадите, за да можем да изпратим нашия екип.

Ремонт на по-сложни ВиК инсталации в търговски и производствени сгради

За разлика от жилищните сгради където ВиК инсталациите са ясни като система, има сгради, които имат сложни системи където водата участва в производствения процес или нейната инсталация обхваща много по-голяма площ и големи количества. При повреда в такава инталация, можете да ни потърсите, за да се намесим с нашите опитни водопроводчици.

Чести повреди изискващи ремонт във ВиК инсталацията

Проблемите с ВиК инсталацията са неизбежна част от притежаването на жилище. Докато някои проблеми идват с остаряването на арматурата или нормалното износване на водопроводното оборудване, други могат да бъдат причинени от начина, по който се използват и поддържат определени системи. Не са изключени и аварии от форсмажорни обстоятелства.

DiasBuild може да предостави експертния опит, от който се нуждаете, за да ви преведе през често срещаните и необикновени проблеми. Ето някои от най-често срещаните проблеми, с които ще се сблъскате, и малко информация за това защо се случват и какво може да се направи за тях. Всичките те представляват аварии изискващи професионална намеса.

Капещи кранове – тези проблеми са досадни, разточителни и скъпи. Оставете нашите експертни водопроводчици да диагностицират проблема, ако обикновена смяна на шайба или уплътнителен пръстен не спрат капенето.

Течащи тръби – те са много често срещани проблеми свързани с неправилно положени тръби, амортизирани уплътнения,  прекомерно водно налягане.  Без значение какво причинява течащи тръби, този често срещан водопроводен проблем трябва да бъде отстранен бързо! Колкото по-дълги течащи тръби се игнорират, толкова повече щети могат да причинят – както на вашата водопроводна система, така и на самия дом!

Течащи тоалетни – ако имате проблем с казанчето това може да доведе до много загуба на вода! Ако не можете да се справите сами, водопроводчикът ще трябва да го поправи.

Ниско водно налягане – то може да направи предизвикателство да използвате почти всяка водопроводна система във вашия дом! Често ниското налягане на водата е симптом на по-големи водопроводни проблеми. Професионалната намеса е задължителна.

Бавни или запушени дренажи – Проблемите с отводняването могат да причинят опасности за здравето и дори водопроводни бедствия, ако не бъдат разрешени бързо!  Един бавен или запушен канал в дома обикновено означава, че проблемът е локализиран в тази част от дома. Множество бавни или запушени канали са червен флаг, че проблемът е много по-серизоен.

Повреда на помпата на резервоара или спукани маркучи – такива неизправности могат да бъдат свързани с външен проблем.  Огромно количество вода, като след силен дъжд. Неправилен монтаж на помпа за помпа. Замръзване на системата през зимата и последващото размръзяване.

Повреда в бойлера или в системата осигуряваща топла вода.  е необходимост във всеки дом. Така че, когато бойлерите не могат да осигурят достатъчно или никаква топла вода, собствениците на жилища могат да се изправят пред друг тип водопроводна криза, която изисква бърза локализация и решение.

Добрата новина е, че всички тези проблеми могат да бъдат предотвратени или лесно отстранени, преди да станат по-сериозен проблем. Бъдете наясно с уликите, които вашият водопровод може да ви дава за потенциални проблеми. Когато имате нужда от помощ, не забравяйте да се обадите на ДиасБилд и ние ще ви помогнем да възстановите правилното функциониране на вашата водопроводна система.

Facebook

Запитване за

ВиК

Call Now Button