Диас билд лого 1

ДИАС БИЛД – Инсталиране, почистване, подмяна, реновиване, ремонтни услуги за вашата еднофамилна къща

Външната част на къщата ви е лицето на Вашия дом. Поддържането на екстериора на сградата и нейната структурна цялост може също да предотврати по-скъпите ремонти в дългосрочен план.

Фасадата и външните части на всяка сграда са подложени на теста на времето и на климатичните особености, това неминуемо води до проблеми, които ще изискват решения.

В Диас Билд разполагаме с екип от майстори подготвени с голям набор от строителни и ремонтни услуги, от които да се ползвате при необходимост от качествена и професионална намеса.

Видове ремонти

Монтаж и ремонт на огради

Независимо дали имате нужда от инсталиране на нова ограда или ремонт на стара такава, ние разполагаме с готов екип, предложения и решения на съществуващите проблеми. Без значение от вида ограда: дървена, винилова, алуминиева, зидария или ограда от ковано желязо, телена ограда – ние предоставяме професионални услуги на отлична цена.

Ремонти на покривната част

Много често покривите на сградите се повреждат частично заради

Почистване на външните функционални части на сградата

Експертното почистване на улуци. Премахване на листата, клонките и утайките, които могат да пренасочат дъждовната вода към основата, фасадата и към вътрешността на вашия дом. Ние също така ремонтираме улуци, които са били повредени от вятъра, леда и падащи клони на дърветата. Монтиране на предпазители за улуци.

Хидроизолация на частите на къщата

Предлагаме пълен набор от хидроизолационни решения: хидроизолация на покриви, на фасадни стени; хидроизолиране на открити тераси и балкони. Хидроизолационни системи с дренажа за извеждане на водата от имота.

Ремонти, реновиране и инсталации на фасадни части

Нашите майстори са специалисти в санирането на фасадните части на сградата. Те могат да извършат ремонт на фасадата, да я обновят, да я завършат ако към момента има само мазилка. Нашите професионалисти по мазилки и замазки са с изключителен опит в изпълнението на ремонти и инсталации при фасадите на еднофамилните къщи. Предлагаме още шпакловки или боядисване, сайдинг.

Такива ремонтни намеси по всички повърхности на сградата имат за цел да направят къщата ви още по-красива като визия, но и да предотвратят възможно рискове със структурата на сградата, както и да я направят енергийно ефективна.

Допълнителни монтажни и ремонтни дейности

В дворовете и градините на еднофамилните къщи също има много елементи, които може да имат нужда от поправка, ремонт, обновление. Такива са външни постройки, беседки, външни настилки, навеси, тенти. Ние предоставяме необходимите ремонтни и строителни услуги за ремонтиране на такива съществуващи структури или за поставяне на нови такива с цел подобряване функционалното състояние на целия имот.

Цени на външни ремонти

Външните ремонти могат да бъдат от най-различни естество, затова цената, която плащате като потребители на услугите винаги е комплексна. В зависимост от услугата, тя може да е базирана на квадратурата, която ще се ремонтира,

Facebook

Запитване за

ДИАС БИЛД – ИНСТАЛИРАНЕ, ПОЧИСТВАНЕ, ПОДМЯНА, РЕНОВИРАНЕ, РЕМОНТИ УСЛУГИ ЗА ВАШАТА ЕДНОФАМИЛНА КЪЩА

Call Now Button