Диас билд лого 1

Цялостен ремонт на апартамент в София – Диас Билд

Искате да започнете цялостен ремонт на апартамент в София, но не знаете откъде да започнете? На помощ идва нашият ресурс в Диас Билд, който ще ви помогне в най-малките подробности да разберете особеностите на ремонт на апартамент – било то стар тухлен апартамент, панелен апартамент, студио или апартамент ново строителство.

Много хора са сигурни, че е доста трудно да се правят цялостен ремонт самостоятелно – не е трудно, невъзможно е. Цялостният ремонт на апартамент засяга сериозни строително ремонтни дейности, които ще намерите на нашия уебсайт. Само че ако да кажем, вие можете да боядисате стените в апартамента си, то няма как сами например да изградите нови, да премахнете стари или да смените ел. инсталацията, без да имате изграден проект преди това, който да се следва последователно.

Първа стъпка – нуждата от цялостен ремонт

Има много причини, поради които ремонтът на дома ви може да бъде добър избор, но си струва да помислите дали апартаментът се нуждае от цялостен ремонт или просто от ремонт в кухнята. Когато прецените според общите дадености: възраст на апартамента; проблеми във вътрешните системи, лошата комуникативност на частите в апартамента; проблеми в естетиката и функционалност в повечето помещения – тогава вече наистина можете да помислите за избор на строителна фирма за цялостен ремонт на апартамент в София.

Изборът на Диас Билд ви гарантира достъп до най-добрите строително ремонти услуги, които ще бъдат извършени от опитен екип майстори, специалисти в различните области на строителството.

Оглед, проект, договор

Това, което се включва в ремонта на апартамента, ще зависи от състоянието на помещенията, в които ще се извършва работата. Независимо какви предварителни планове имате, трябва да се направи оглед. Специалистите в Диас Билд, проверяват състоянието на всички елементи в жилището. След това се обединяват данните от направения оглед с изискванията на поръчителите на ремонта.

Създаването на проекта ще се базира на тази предварителна информация. Цялостната промяна и реконструкция в един апартамент може да струва доста скъпо, затова изготвянето на бюджета започва с оформянето на проекта. Въпреки, че изглежда скъпо заради цялостната цена, препоръчително е да натрупате средства за цялостен ремонт, отколкото да го извършвате частично – освен ако частичната намеса не е поради аварийни събития.

Само с качествен цялостен ремонт извършен от ДиасБилд, ще се отървете от безкрайните ремонти в апартамента си, защото докато се ремонтира една стая, ще дойде време за ремонт в друга.

След като бъде създаден проекта от компетентните специалисти, се сключва договор според предложената и вече обсъдена цена. Тя се базира на ремонтните услуги, които ще се извършат в апартамента; квадратурата на жилището; локацията на апартамента в София (това е важно, защото ще определи логистиката за доставката на материалите); цената на самите материали; цената на труда на майсторите; допълнителните разходи за такси, разрешителни и каквото още е необходимо в рамките на проекта.

Ние от ДиасБилд сме наясно с опасностите като собственици да попаднете на съмнителна строителна фирма, която предлага много ниски цени. Затова работим заедно с вас, нашите клиенти, да се изготви споразумение за ремонт на апартамент в София, който да засяга етапите на ремонтните дейности, цената и приблизителните срокове за въвеждане на обекта в експлоатация.

Предлагаме всички строителни услуги за пълен ремонт на апартамент в София - Диас Билд

Лесно можете да намерите примери за ремонти на апартаменти и проекти на нашия уебсайт или в специализирани печатни издания. Освен това за висококачествен и уникален ремонт винаги можете да включите въображението си и дизайнерските си умения. Такъв ремонт ще бъде наистина индивидуален и авторски и е малко вероятно да намерите подобни идеи от някой друг.

Цялостен ремонт на апартамент в София – схема

  • Оценка на състоянието на апартамента и на всички негови части;
  • Закупуване на необходимите материали и инструменти за ремонта;
  • Демонтаж на старите довършителни работи, прозорци, врати, електроинсталации, водопроводни инсталации;
  • Незабавни ремонтни дейности.

Изпълнението на ремонта се придържа максимално към тази схема на работа и не се преминава към друга стъпка, докато първата не бъде завършена. Само при спазване на последователността на действията можете да сте сигурни, че работата ще бъде извършена ефективно и навреме.

Някъде преди оценката на състоянието и закупуването на материалите за ремонта, собствениците на апартамента решават за бъдещото оформление, стил и дизайн, в който искат да видят стаята си. Експертите съветват  предварително да определите какъв цвят ще бъдат стените в стаята, какво оформление искате в стаите, всички важни подробности за интериорната подредба след ремонта. Тези неща ще влязат в проекта и ще са основна насока за закупуването на материалите за довършителните работи при ремонта.

Преди да започне същинският ремонт, започва демонтирането на старите подови настилки, облицовки, ненужните прегради, рамките на вратите и прозорците, както и остарялата електрическа инсталация. ДиасБилд се грижи за изхвърлянето на всички тези материали, според законовите изисквания.

Започването на ремонтните дейности се извършва според изготвения план, като се изпълнява от майсторите, които са специалисти в съответните области. Електротехниците и ВиК майсторите ремонтират или подменят комуникациите в апартамента, включително електрическите мрежи и водопроводната инсталация. Майсторите по зидарията се занимават със замазките, мазилките, шпакловките, сухото строителство. Стъпка по стъпка се върви от ремонтните дейности към довършителните работи, които ще подготвят апартамента за обзавеждането.

Пълна гама ремонтни услуги за апартаменти и жилища в София от Диас Билд

Моля оценете нашата дейност!
Facebook
ремонт на апартамент от Диас Билд
Call Now Button