Диас билд лого 1

Хидроизолация

Хидроизолацията предпазва конструкциите от проникване на вода, която може да причини скъпи и необратими щети.

След завършване на строителството хидроизолацията е невидима, но нейното наличие дава тази сигурност, която предлазва всяка една сграда или конструкция от непоправими щети.

Всеки ден основите и покрива на дадена сграда са подложени на влиянието на вода и влага, най-външният слой на тунела или моста са подложени на интензивните колебания на нивата на влага и температурата, натискът по външните и  вътрешните стени на басейните и резервоарите също е огромен – всички това изисква качествена и професионално реализирана хидроизолация според конкретния обект.

Разчитайте на ДиасБилд да осигури дълготрайни водоустойчиви системи за защита на вашия проект, независимо дали търсите хидроизолация на жилищна сграда, пътно съоръжение, резервоар, басейн, подвижна конструкция и т.н. Ние работим с най-добрите хидроизолационни продукти на пазара, с екип от изпълнители и инженери, с дългогодишен опит благодарение на който за нас няма тайни в Хидроизолацията.

Хидроизолация на сгради и на помещения в жилищни сгради

Опитът на майсторите в ДиасБилд в хидроизолацията се базира най-вече на изпълненията на такива системи в най-различни жилищни сгради. Ние не сме специалисти само в хидроизолация на основите и хидроизолация на покрива, но осигуряваме хидроизолационни решения за сутерена, хидроизолация на баня, анти баня и мокри помещения, хидроизолация на кухня, хидроизолация на тераси.

Правили сме успешни хидроизолация в еднофамилни къщи, в апартаменти, кооперация, в жилищни блокове. Работили сме на обекти старо строителство свързани с ремонти на хидроизолационните системи, но и сме правили хидроизолация на жилищни сгради ново строителство.

Освен за жилищни сгради, нашата услуга може да се използва и за хотели, къщи за гости, търговски обекти – магазини, заведения, пазари, за офис сгради, за клиники и индустриални площи. Съобразяваме се с особеностите на всяка сграда, с проектното предложение и правим необходимите проучвания преди да започнем работа. Нашият професионализъм гарантира, че ще получите най-добрата услуга за хидроизолация на сгради с различно предназначение.

Ние разглеждаме целия процес на хидроизолация до последния детайл и можем да предоставим решения както за сгради ново строителство, така и за проекти за ремонт.

Хидроизолация на съоръжения

Освен хидроизолация на жилищни, търговски и индустриални сгради, ние от ДИАСБИЛД приемаме предизвикателството за хидроизолация на най-различни съоръжения, която са част от по-големи инфраструктурни решения. Хидроизолациите, които правим са подходящи дори за най-предизвикателните съоръжения където изисквания за задържане на вода са от ключово значение за дълготрайността на конструкциите, като тунели, мостове, резервоари.

Хидроизолацията на тунели – тунелите са едни от най-взискателните и предизвикателни проекти, по които майсторите работят. Хидроизолацията на тунел се извършва след страхотно голямо количество сметки и анализи на резултати измервани на терен. В крайна сметка се избира най-подходящото решение за дадения обект.

Хидроизолация на мостове – За да се увеличи издръжливостта на стоманобетонните мостове, всички бетонни подвижни и строителни фуги, плюс мостовите палуби трябва да бъдат хидроизолирани, за да се предотвратят сериозни повреди на бетона или на вградената стоманена армировка. Нашите майстори работят в екип с инженерите и проектантите, за да намерят и да монтират най-доброто решение за всеки мост.

Хидроизолация на резервоари – осигуряване хидроизолация на всички видове резервоари; такива за съхранение на прясна вода; резервоари за отпадъчни води, канални съоръжения, резервоари на надземни конструкции. Всички видове резервоари срещат различни предизвикателства, така че крайните съоръжения да бъдат сигурни и функционални. Нашият екип разполага с решения, така че хидроизолацията да донесе тази търсена надеждност и практичност.

Хидроизолация на басейни – хидроизолацията на плувните басейни е критичен компонент от строителните работи, необходими при изграждането на самото съоръжение. Ние предлагаме още хидроизолация на басейни за съхранение на вода, хидроизолация на изкуствени водоеми и езера, хидроизолационни решения за фонтани.

Хидроизолация на спортни съоръжения – в ДИАСБИЛД не само, че сме специалисти в строителството на спортни игрища, спортни зали и спортни площадки, но предлагаме и тяхното професионално хидроизолиране. Това ще бъде гаранцията, че спортната инфраструктура ще бъде надеждна за ползване и достатъчно дълготрайна според заложеното в проекта.

хидроизолация

Видове продукти за хидроизолация

Разнообразието от сгради и съоръжения, както и техните конструктивни и функционални разлики предполага различен подход и подходящ избор на хидроизолация за всеки един обект. Така ние предлагаме продукти свързани с хидроизолационни мембрани от битум, от каучук, течни мембрани; битумни хидроизолационни системи, единични решения с инжекционна хидроизолация, покривни хидроизолационни системи и всички други известни на пазара хидроизолации..

Продуктите, които предлагаме и системите, които създаваме са доказани решения в световен мащаб и са свързани с най-модерните практики за хидроизолация.

В ДИАСБИЛД предлагаме пълно портфолио от решения за хидроизолационни системи, които да отговорят на почти всяко приложение и нужда от проект. С решения за основи, зелени покриви, открити тераси, вътрешни помещения,  както и покрития за пътни съоръжения, тунели и канали; за басейни и резервоари, ние осигуряваме изпълнението на високопроизводителни и рентабилни системи, предназначени да предотвратят проникването на вода или вредното влияние на влагата при обекта

Моля оценете нашата дейност!
Facebook
хидроизолация на подове
Call Now Button