Диас билд лого 1

Тенти за събития

Ние изграждаме тенти за най-различни събития: за търговски форуми, концерти и забавления, обучения и конференции.

DiasBuild – монтаж на тенти за събития – качество и надеждност

Тентите за събития са елегантно проектирани единици, които могат лесно да се монтират на почти всяка повърхност и да осигурят уникално изживяване за всички ваши посетители на вашето събитие. Липсата на каквито и да било вътрешни опори позволява свободно вътрешно пространство и осигурява комфорт и свобода на движение.

За всеки тип събитие можем да създадем чудесна атмосфера в структурата с помощта на нашите вътрешни облицовки, които можем да произведем във всеки цвят и модел по ваш избор. Нашите архитектурни и декоративни осветителни комплекти добавят уникална атмосфера към вашето събитие, която всички ваши посетители да запомнят.

По дизайн тези конструкции могат да издържат на тежки метеорологични условия и лесно се преместват, когато е необходимо. След като събитието приключи, то може лесно да бъде деконструирано и прибрано за съхранение. Продажбата или наемането на структурата също може да бъде жизнеспособна опция в зависимост от това какво планирате да правите с продукта си в бъдеще.

С нашата възможност за дигитален печат външната страна на тъканта може да се използва за реклами, лога или брандиране по ваше желание.

DiasBuild предлага тези съоръжения като естетични и практични решения на достъпни цени. Нашият опитен екип ще работят с вас, за да създадат функционално и изтънчено решение до ключ за всяко събитие от всякакъв мащаб.

Може да поръчате изграждане на тента за следните дейности

Панаири и игрални зали;

Щандове за изложения на продукти;

Концерти и музикални събития;

Рекламни дейности;

Сватбени церемонии и социални събирания;

Музейни сбирки и изложения на арт продукти;

За обучения, семинари и конференции.

Обърнете се към нас в DiasBuild, за да монтираме преносимите тенти за вашите събития.

Facebook

Запитване за

Тенти за събития

Call Now Button