Диас билд лого 1

Тенти за спортни събития

В DiasBuild осигуряваме спортно строителство от най-високо ниво. Спортни зали, тенти за спортни събития; спортни площадки на открито и на закрито.

DiasBuild – тенти за спортни събития; спортно строителство, строителство на куполни спортни съоръжения и на спортни зали.

Нашите структури са проектирани с цел да пренасят спортни и развлекателни дейности на открито на закрито. Предоставяме решения за поддържане на играта през всички сезони.

Конструкциите, изградени от стоманени и алуминиеви рамки, могат бързо да се монтират или демонтират. Тези структури могат да бъдат сезонни или могат лесно да бъдат транспортирани до други места, когато е необходимо. Ниската първоначална цена и възможността за поддържане на ниски оперативните разходи осигуряват добра възвръщаемост на вашата инвестиция.

Полупрозрачната тъкан позволява значително количество дневна светлина през деня, когато се извършват повечето дейности, реализирайки добри спестявания от сметки за енергия.

Структурите, които монтираме се произвеждат с изключителна професионална подготовка. Платненото покритие блокира опасните ултравиолетови лъчи, осигурявайки здравословна среда за спортуващите вътре в структурата. Опциите за изолация осигуряват температурна стабилност, по-хладна и комфортна среда през лятото. Тези структури могат да бъдат построени на всякаква ширина, височина и дължина, която дейността изисква.

Тенти за спортни събития се използват, за да покрият следните спортни игрища

Игрища за футбол и футзал

Баскетболно игрище

Тенис корт

Волейболно игрище

Пързалки за кънки и хокей на лед

Арени за езда на коне

Закрити басейни

Фитнес салони

Мини голф игрища

Многоцелеви спортни дейности

Заедно с монтажът на DiasBuild ви предлага най-добрата селекция от аксесоари и опции за осветление, климатизация, вентилация, звукоизолация, изолация, ръчно или електронно задвижвани врати или странични панели, изменение на почвата и т.н.

Ние ви помагаме да изберете най-подходящия набор от опции, които ще отговарят изискванията на вашия проект и всичко това с доставка до ключ от един източник. Инсталацията ви гарантира най-добра възвращаемост на вашата инвестиция.

Facebook

Запитване за

Тенти за спортни събития

Call Now Button