Диас билд лого 1

Строителство на спортни съоръжения

Спортните обекти и съоръжения вече не са просто място за практикуване и гледане на спорт.

ДИАСБИЛД – ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СПОРТНИ ПЛОЩАДКИ, СПОРТНИ ЗАЛИ, СПОРТНИ ИГРИЩА. СТРОИТЕЛСТВО С НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО ЗА МАСОВ И ПРОФЕСИОНАЛЕН СПОРТ

Спортните обекти и съоръжения вече не са просто място за практикуване и гледане на спорт – сега те са авангардни структури, със своите принадлежащи части, които служат за множество цели на хора от най-различни обществени групи. Това, разбира се, не се дължи само на спортистите, но и на поетата отговорност към хората и обществената среда.

Ние в ДИАСБИЛД сме специалисти в изграждането на спортни съоръжения, игрища и площадки за отборни и индивидуални спортове. Дългогодишният ни опит и екип от най-добрите специалисти ни позволява да реализираме и най-смелите проекти за спортни зали, терени на открито, танцувални зали, спортни балони, градски спортни площадки, и всякакви други спортни съоръжения и инфраструктура.

Строителство на закрити спортни зали

Строителството на спортна зала, без значение дали е за един вид спорт или е многофункционална, е сложен процес. Има много различни фактори, които влияят на създаването на един такъв най-съвременен спортен комплекс. Нашата цел е да изпълним проекта от гледна точка на икономичност, бързина на изпълнение и ефективност.

Ние осигуряваме детайлен подход към строителството, така че да вземем най-добрите решения според спортната дейност, която ще се упражнява в залата. Изпълняваме всички строителни регулации и работим по проекта, така както трябва да се случи. В нашето изпълнение влизат всички отговорности по изпълнението на залата, които влизат в договора: осигуряване на конструкцията и нейното закрепване, поставяне на настилките, монтаж на осветлението, HVAC системата; връзката с подизпълнителите, комуникацията със строителния надзор и други.

За да бъдем напълно откровени с вас, изброеното само надрасква повърхността на изграждането на нов спортен комплекс или спортна зала. При изпълнението на такова отговорно строителство има много неща, които трябва да се имат предвид, а ние сме гаранцията, че нищо в строителството на залата няма да бъде пренебрегнато.

Спортни балони и куполни съоръжения

Освен спортни зали създаваме и спортни балони, и куполни съоръжения, които покриват временно спортни игрища. Така вместо сложното и тежко икономическо решение за класическа спортна зала, създаваме по-евтин и гъвкав вариант за спортния обект, който желаете да покриете и да ползвате целогодишно.

Спортните балони представляват съоръжения от няколко мембрани слоя, които се оформят като покритие следствие на въздушното налягане и са способни да покрият спортни игрища и площадки. Днес не малко тенис кортове в страната, футболни игрища, писти за лека атлетика, ледени пързалки, танцувални зали се възползват от тази възможност, за да не спират целогодишните си занимания.

Относно строителството на такова съоръжение, ние от ДиасБилд осигуряваме цялата конструкция и нейното закрепване, монтажните дейности, инсталационните части свързани с осветлението, климатизацията, отоплението. Предаваме ви план за устойчиво управление на съоръжението с наблюдение в реално време на всички параметри, видео наблюдения, алармена инсталация.

Можем да осигурим за всеки безплатна консултация относно приложимостта на балона за вашия комплекс, препоръки и предписания за изпълнение. Ако търсите решение за покритие на спортно игрище или площадка с балон или купол, свържете се с нас.

Строителство на открити спортни съоръжения

Нашият опитен екип от майстори на терен е изпълнил не едно или две открити спортни игрища. В портфолиото ни влизат игрища за футбол с естествена и изкуствена трева, тенис кортове с различни настилки. Игрища и площадки в градска среда, които да поемат масов спорт. Специализирани спортни игрища, сцени за забавления танцувални събития.

Свържете се с нас, за да разгледаме вашия проект и да ви предоставим оферта за изграждането на желаното спортно игрище.

Игрище за футбол

Футболът продължава да бъде най-масовия спорт сред деца и възрастни. Днес все по търсени решения са за изграждането на футболни площадки за масов спорт в градска среда. Това са футболни игрища за мини футбол, които обаче може да се ползват и от професионалисти за специфични тренировки. Мини футболните игрища може да се направят с изкуствена трева или с естествена трева. За тях е задължително заграждането им, евентуалното им осветление и по възможност добавянето на седалки за публика.

Мини футболните игрища се построяват със системи с интегрирани цели. Топката остава постоянно в игра, отваря се по-голям достъп до футболната игра, повече контакт с топката, по-бързи решения, повече голове. Игрището създава по-бързо и по-интензивно изживяване, отколкото на обикновен терен. Ние можем да създадем това усещане за всички любители на мини футбола, като изградим такова игрище.

Предлагаме изграждане на мини футболни игрища по индивидуален размер, и на футболни игрища по размери свързани с изискванията за практикуване на професионален спорт.

Тенис корт

Все повече хора играят тенис на корт в цяла България и с растящата популярност на спорта се налага нуждата от осигуряване на кортове за спортуващите. Ние от ДиасБилд изграждаме тенис кортове в различните настилки одобрени от световните тенис асоциации: червени кортове, твърди кортове, зелени кортове, кортове с изкуствена настилка. Достатъчно е да се свържете с нас, за да разговаряме какъв тенис корт ви трябва и какви са детайлите за неговото изграждане.

Лекоатлетически писти и терени

Не е тайна, че лекоатлетическите писти в България са малко на брой и децата, любителите и професионалистите нямат достатъчно налични места където да упражняват любимите си дисциплини. Това може да се промени с нашата оферта за изграждане на лекоатлетически писти и терени, с най-съвременните и удобно настилки, разчертаване и обособяване на пространството, така че то да е страхотно функционално за лека атлетика.

Градски спортни площадки  за масов спорт

Не са никак малко и градските спортни игрища и площадки, които сме изградили през годините. Днес в градска среда все повече хора обичат да практикуват различни видове спортове, затова общините се организират и правят проекти за създаване на спортни площадки в градска среда, на които могат да се играят стрийтбаскет, волейбол, минифутбол, бадминтон и много други спортове. Освен настилката, която ще бъде мултифункционална, осигуряваме всички други части на съоръжението според заданието в проекта.

Детски спортни площадки

За направата на детски спортни площадки като част от детски градини, училища, парк или в квартали се търси сигурност, безопасност, мултифункционалност. Настилката за детските площадки е от съществено значение, така че да предпазва децата при падане, да щади ставите им, да позволява не само спортни занимания, но и да издържа на интензивността на обикновените детски игри, които се играят на открито. Затова ние работим с най-добрите производители на настилки за детски спортни площадки.

ИЗБЕРЕТЕ ДИАСБИЛД ЗА НАЙ-КАЧЕСТВЕНИЯТ ПЪТ КЪМ СЪЗДАВАНЕТО НА СПОРТНО ИГРИЩЕ ИЛИ СПОРТНО СЪОРЪЖЕНИЕ.

Моля оценете нашата дейност!
Facebook
спортна зала с места за почивка
Call Now Button