Диас билд лого 1

Складови и търговски халета

Сглобяемите халета с PVC мембрана могат да покриват големи площи без нужда от подпорни греди.

СКЛАДОВИ И ТЪРГОВСКИ ХАЛЕТА – СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТ от DIASBUILD

Ние от DiasBuild като компания, която осигурява строителство, изграждане и ремонти на складови търговски халета от стоманени рамки тип ферма, насърчаваме предприемачите за ефективно използване на металните конструкции, защото този тип съоръжения гарантират множество ползи за бизнесите.

Стоманата без съмнение е най-популярният материал за рамкиране на големи сгради с търговска насоченост, Материалът е доказал през годините, че доставя високо качество и ценоефективни структури, които освен това са сигурни, дълготрайни и устойчиви.

Стоманата осигурява широка гама от допълнителни предимства като  ползи за здравето и безопасността на ползване на съоръженията, бързина на строителство, качество, ефективност, иновации.

Конструкциите, които предлагаме, поддържат спецификациите в крак с последните постижения в областта на противопожарната защита, издръжливост на природните стихии, химическата издръжливост, вентилацията, приложимостта за различни бизнес начинания.

Благодарение на нашите строителни услуги, големите бизнес начинания, биха могли да си осигурят големи пространства за складови помещения, халета, шоурум и изложбени зали, хамбари.

складови и търговски халета

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ НАШИТЕ СКЛАДОВИ И ТЪРГОВСКИ ХАЛЕТА

По същество, това са сглобяеми строителни съоръжения, чиято основа носеща конструкция се състои от напречни стоманени рамки тип ферма. Те са изработени от стоманени профили, обработени против корозия. Рамката се покрива с PVC мембрана –устойчива на UV лъчи.

Готовите конструкции предлагат изключителна здравина и дълготрайност. Специално лаково покритие предпазва халето от задържане на прах и сажди. Виниловите мембрани са прозрачни и пропускат достатъчно количество светлина през светлата част на денонощието.

Складовите и търговски халета са способни да покриват големи площи без нужда от подпорни греди. Това ги прави отличен избор, когато се търси икономично и бързо за изграждане решение за помещения за съхраняване на промишлени и селскостопански стоки и инвентар, за изложбено пространство и шоурум, за. Могат да се проектират входове, през които свободно да преминава транспортна и подемна техника.

За целогодишното им използване халетата могат да бъдат окомплектовани с отоплителна и вентилационна система, съобразени с нуждите.

складови и търговски халета

СТРОИТЕЛСТВО И ИЗГРАЖДАНЕ НА СКЛАДОВИ И ТЪРГОВСКИ ХАЛЕТА

Ако търсите стоманена търговска сграда и такава за съхранение на стоки, продукти, превозни средства, която не изисква поддръжка, и строителен проект, който е безпроблемен, ДиасБилд предлагаме най-доброто бизнес решение – доказана  конструкция със стоманена рамка и PVC покритие. С нашата услуга, можете да бъдете спокойни, знаейки, че имаме опит да построим сграда, чрез която да управлявате професионално и ефективно своя бизнес.

Качеството е в основата на нашите услуги. От най-малкия крепеж до покритието на сградата. Ние сме толкова добри, колкото и материалите, с които работим, така че поемаме пълен контрол върху целия процес.

Диас Билд предлагаме на своите клиенти изработване на стоманени конструкции покрити с PVC от проектното начало до инсталацията.

В допълнение, предлагаме редица функции за вашата търговска сграда или хале. Независимо дали искате сграда, която се откроява или брандира, или планирате по-основна структура, DiasBuild ще работи с вас, за да предостави строителство, което отговаря на вашите нужди сега и в бъдеще. Добавяме входове и изходи, отоплителни системи, осветление, вентилация и всичко друго, което ще е необходимо на бизнеса ви, за да върви.

складови и търговски халета

РЕМОНТИ НА СКЛАДОВИ И ТЪРГОВСКИ ХАЛЕТА  

От дребни ремонти до основен ремонт, ние от DiasBuild ще помогнем на складовото или търговско хале ви да изглежда като ново.

В DiasBuild разбираме, че ефективно използваните площи и особено тези, които се ползват дълго, претърпяват най-различни щети. Виждали сме щети от природни стихии; увредени или ръждасяли стоманени части; повредени инсталации, врати, входни структури; нарушено покритие. Когато нещо такова се случи, нашите експертни ремонтни екипи са тук, за да помогнат! Екипът ще се справи с голямо разнообразие от дребни или големи ремонти на обекта.

Основни ремонти услуги: 

  • Ремонт на стоманените части, ремонт на покрив
  • Добавяне, поправка или смяна на врати при входовете на складовете или халетата. Пригаждането им за ново предназначение на сградата.
  • Вътрешна изолация и довършителни работи
  • Добавяне, поправка или смяна на отопление, вентилация
  • Хидроизолационни ремонти в и около сградата. Добавяне или смяна на улуци. Инсталация на капандури
  • Ремонт на покритието
  • Разширения и модулации на конструкциите

 

складови и търговски халета

 

Защо да изберете DiasBuild за строителство и ремонт на складови и търговски халета

Експертен екип: нашият екип се състои от строителни специалисти, които познават детайлите на тези конструкции и ще извършат пълна инспекция на сградата, за да гарантират, че тя отговаря на проектното предназначение.

Качество: ние използваме качествени материали за строителство и ремонти.

Универсален подход: за нас не е проблем предназначението на сградата или особеностите на бизнеса, който ще се ползва от нея. Ще изградим халето или търговската сграда, така че да пасва идеално на работата, която ще се извършва на място.

Лого на Диас Билд

Facebook

Запитване за

Складови и търговски халета

Call Now Button