Диас билд лого 1

Ремонт на паркинг

Повечето паркинги в градска среда, затворени и отворени такива, дори и многоетажните, са крайно натоварени от ежедневен трафик. Това много бързо изхабява настилката и маркировката на тези места, така че след известно време се налага нужда от ремонт.

Ние от ДиасБилд имаме предложение за ремонт на паркинг, който ще се извърши от опитни майстори, с дългогодишен опит при външни ремонти и реновации на съоръжения в градска среда. Специализацията им е ремонт на външни настилки и прилежащи части, така че да се постигне цялостен ефект при паркинга. В услугата влиза облагородавянето на зоните около паркинга, така че да се получи ефект не само за настилката, но и цялото пространство да придобие завършен и приветлив вид.

Редовното поддържане на паркинга не включва само отстраняване на пукнатини или поправка на дупки, но цялостната ремонтна намеса помага да се гарантира, че хората имат безопасна повърхност, върху която да шофират, паркират и ходят. С правилния план за ремонт на паркинга вие ще подобрите външния вид, функционалността и дълголетието на пространството. След това с правилната поддръжка, ще спестите много разходи.

 

Контролен списък за ремонт на паркинг с асфалтова или бетонна настилка

  • Уплътняване на асфалтова настилка – ремонтът на уплътнението предпазва повърхността от окисляване, атмосферни влияния, масло, газ и други течности от колите. Ако не е запечатана, настилката започва да се разкъсва и да се образуват дупки.
  • Запълване на пукнатини – този ремонт запечатва пукнатини, за да не изтича водата в основата на асфалта. Ремонтът е с пълнител за пукнатини , който се прави, за да предотвратите структурни повреди. За най-добри резултати препоръчваме оглед и евентуално запълване на пукнатини всяка година.
  • Запълване на дупки при паркинга – дупки се образуват, когато водата навлезе в основата и започне да ерозира основата, разрушавайки асфалтовата структура. Дупките са не само знак за структурни повреди, но са и риск за безопасността на вашия паркинг
  • Смяна на асфалтова настилка – асфалтовите паркинги издържат 20 до 30 години, когато се поддържат правилно. Въпреки това, дори добре поддържаните паркинги изискват подмяна с течение на времето. Привлечете експерти, които да оценят и да препоръчат висококачествено, дълготрайно решение за асфалт.
  • Ремонт на бетонна настилка – бетонът изисква превантивна поддръжка на всеки три до пет години. Поддръжката на бетона е предназначена за справяне с малки проблеми, а не за структурни проблеми. Ремонтът изисква сериозна и професионална намеса, която може да бъде свързана със запълване на пукнатини в бетона.
  • Шлайфане на неравни участъци – при изместване на бетонните секции с течение на времето, се получава неравна повърхност. За ремонт на неравната повърхност, се шлайфа по-високата част за постигане отново на гладка повърхност за шофиране и ходене.
  • Стабилизиране на ниски или потъващи зони, уплътнение на повърхност, нанасяне на защитно покритие – ниските и затъващите зони се стабилизрат чрез изпомпване на циментовата суспензия под проблемната зона, или чрез закърпване на дупки със студена смес и пълнител за дупки. Уплътнението и защитното покритие запечатва повърхността, което води до по-малка необходимост от ремонта на бетона на паркинга за дълъг период от време.
  • Почистване на повърхността в дълбочина – методите за измиване на вашия бетон чрез установена технология, всяка година разкрива свеж и здрав бетон под замърсения най-горен слой.

 

Превенцията е ключът към спестяването на време и пари за усилията ви за опазване на настилката при паркинга. Като предприемете ремонт на паркинг веднага щом възникнат проблеми, ще можете да спрете развитието на проблематични процеси и така с ремонта, ще удължите живота на съоръжението за години напред.

Препоръчваме да бъдете проактивни и да следвате графика за поддръжка на паркинга – без значение от неговата големина и местонахождение. Допълнителните разходи за ремонт на време могат да доведат до икономически ползи с течение на времето, особено ако искате да извлечете още няколко години от настилката при паркинга, на който сте собственици.

Facebook

Запитване за

Ремонт на паркинг

Call Now Button