Диас билд лого 1

Ремонт на междублоково пространство

Един от най-сложните решения е за облагородяване на междублоково пространство или за ремонт на същото, защото макар и законово уредено, то е на всички и на никой.  В същността си облагородяването е свързано с ремонтна дейност, така че услугата може да попадне в категорията ремонт на междублоково пространство. Това създава често неприятни ситуации между хората, които използват това пространство и резултатът е неговото запустяване, повреда на пешеходните и градинските части, повреда на постройките и съоръженията, които осигуряват едновременно функционалната страна, но и естетика.

Ние от ДиасБилд сме тук, за да решим проблема. Нашият опитен екип може да направи оглед на ситуацията и да вземе решения според повредените части, според нарушените и захабени настилки, и според другите възможно проблеми, които са се натрупали с течение на времето.

Контролен списък за ремонтни дейности в мебдублоково пространство 

 • Ремонт на изхабена или повредена настилка;
 • Ремонт на настилките при пешеходните зони в междублоковото пространство;
 • Ремонт на тротоарни и бюрдирни зони в междублоковата зона;
 • Ремонти на захабени площи и поставяне на изкуствени тревни настилки;
 • Ремонти на детски и спортни площадки в междублоковото пространство;
 • Цялостно облагородяване на междублоковото пространство.

 

Ползи от ремонта и облагородяването на междублоковото пространство

В допълнение към естетическата стойност, нашите услуги за ремонт на настилките и прилежащите части на междублоковото пространство гарантират, че ще получите една практична и функционална среда, която носи благополучие и удоволствие на хората, които споделят общото пространство. Ние ви гарантираме, че нашите настилки и ремонтни дейности гарантирате, създават нови инсталации във възможно най-добро състояние, които носят следните предимства.

 • Подобрена естетическа визия и привлекателност на средата;
 • По-дълъг експлоатационен живот на настилките при междублоковото пространство;
 • Възможност за допълнително облагородяване на пространството;
 • Създаване на нови функционални части за развлечение, отдих, паркиране;
 • Изграждане на нови маршрути според променена жилищна конфигурация.

За ремонтите на междублоковите настилки използваме най-качествените продукти на пазара: бетонни плочи, гранитни плочи, паважи, тротоарни плочки, стъпала и бордюри. За игралните и детски площадки работим с най-съвременни каучукови настилки, за футболни и мултифункционални игрища в кварталите използваме отлични настилки от изкуствена трева.

DiasBuild – гаранция за създаването на издръжливи и лесни за поддръжка настилки в междублоково пространство; работим с най-добрите материали на пазара, а екипът ни от майстори и специалисти предлага най-подходящите решение. Можете да обсъдите вашите изисквания с нас и ние ще ви предоставим персонализирани решения за междублоковото пространство.

Facebook

Запитване за

Ремонт на междублоково пространство

Call Now Button