Диас билд лого 1

Ремонт на детска стая

Основен ремонт на детска стая може да се направи поради няколко причини. Очаквано раждане на дете в семейството. Отделяне на две деца, всяко в самостоятелна стая. Промяна възрастта на детето и с това промяна на стаята, така че да отговаря на възрастта и неговите нужди.

Искате страхотна стая за децата си и това е нещо нормално. Въпреки това, вие не просто търсите да създадете стая, която изглежда добре, а такава, която е функционална и служи на децата за игра, дава им възможност да учат, но и да си почиват когато трябва и да спят спокойно.

Ремонт в детска стая се прави по-трудно, защото децата имат свои желания и искат да запазят нещо от старата стая, защото са привързани към него. Детето ви няма да ви позволи да харчите пари за чисто ново легло, ако старото е напълно подходящо, или пък няма да позволи да смените мебелите в интериора, ако това засяга неговите лични предпочитания и пречи на неговата игра!

Ние от Диас Билд, можем да направим ремонт на детска стая в апартамента Ви, като се съобразим с всички Ваши изисквания и желанията на децата са облика на стаята.

За ремонт и актуализация на детската стая, най-важният аспект, който вземеме предвид, е гъвкавостта. Вътрешното пространство на детската стая трябва да отразява лични предпочитания и нужда от комфорт, забавление и организация на самите деца. Лесната модификация на средата е ключова, тъй като интересите се развиват и променят.

Когато правим ремонт на детска стая за новородено, разумно планираме деня, в който те малките ще преминат от креватчето и ще трябва да има ново легло в стаята. След  нашия ремонт, Вие лесно ще приложите реорганизация на стаята.

По различни са ремонтните дейнсоти, когато детето е в училищна възраст и вече е готово за бюро. Тогава средата се ремонтира, така че да приеме нови мебели, нова организация, ново осветление, отопление.

Независимо от това на каква възраст са децата, независимо от периода на годината, нашият екип от експерти имат ноу-хау и сериозен опит в ремонта на детски стаи. Обадете ни се, за да планираме ремонта и да го извършим според вашите изисквания.

Ремонтни дейности в детска стая

  • Подмяна на дограма – осигуряване на по-добра и сигурна среда, изолация
  • Боядисване и стенни облицовки – за красив интериор, свежи цветове и уютно влияние върху сетивата.
  • Направа на подова настилка – инсталация на подходяща настилка за детската стая съобразена с избор на родителите.
  • Стенни облицовки
  • Изграждане на декоративни елементи – за приветлива детска стая осигуряваща пространство за забавление.
  • Осветление – за създаването на комфортна, успокояваща атмосфера, подходяща и за учебен процес.

Основен ремонт на детска стая

Основен ремонт на детска стая може да се направи поради няколко причини. Очаквано раждане на дете в семейството. Отделяне на две деца, всяко в самостоятелна стая. Промяна възрастта на детето и с това промяна на стаята, така че да отговаря на възрастта и неговите нужди.

Основен ремонт се планира и се осъществява според причината довела до нуждата от ремонта. Прави се много подробен план, оформя се бюджет, възможен срок за реализация на ремонта. Работи се поетапно, така че да се започне от премахването на излишните неща и подготовката на стаята, до инсталирането на новите мебели и елементи в интериора.

Ремонт на детска стая цени

В ремонта на детската стая може да бъдат включени няколко различни ремонтни услуги, всяка от които на различна цена. Може да имате нужда от ремонт на подовата настилка, боядисване, премахване на стари мебели и инсталирането на нови, смяна на дограмата, смяна на осветлението, поставяне на пвц тапети, и други.

Когато планирате обновяване, ремонт или надграждане в детската стая, е важно да знаете от какво точно имате нужда и да го направите с план за бъдещето. Не забравяйте да направите списък с нещата, които ще трябва да се ремонтират и ще трябва да се направят в помещението.

Крайната цена ще зависи от ремонтните дейности, които ще се извършат, от материалите, които ще се закупят, цената на труда на майсторите и другите разходки, които ще се случват преди и по време на ремонта.

Предимства да изберете Диас Билд за ремонт на детска стая

  • Професионално извършване на ремонтните дейности в интериора
  • Спазване на бюджет и срок.
  • Осигуряване на материали, консумативи, оборудване за извършване на ремонтните дейности.
  • Стаята се превръща в гъвкаво и функционално пространство, подходящо за игра, учение, почивка и сън.
Facebook

Запитване за

Ремонт на детска стая

Call Now Button