Диас билд лого 1

Ремонт на двор

Ефектна и ефективна трансформация на двора чрез ремонт и реновация на външни настилки и облагородяване на пространството.

Представяме услугата ремонт на двор. Външната част на всеки дом често е първото впечатление за вашето домакинство. Не оставяйте то да бъде запуснато и да създава лоша представа за вашия дом. Поддържането на екстериора и неговата структурна цялост, на дворните настилки също така може да предотврати по-скъпи ремонти в дългосрочен план.

Затова ние в ДиасБилд предлагаме нашите ремонти услуги в двора, които да използвате, за да ремонтирате стари дворни настилки, да ремонтирате нови дворни площи, които са пострадали при бедствие, или просто да смените старата дворна настилка с нова, защото търсите нов външен вид за външното си пространство в имота.

Нашият екип осигурява ремонт на бетонни и циментови плочи, ремонти на повредени участъци в двора, ремонти при нарушена цялост на най-различни настилки, които може да се изпозлват в дворната среда.

Работим с най-добрите производители, за да осигурим материалите за ремонта и новата подредба на всички видове външни настилки: бетонни плочи и гранитни плочки за двор, декинг плочки за изграждане на декинг системи, гранитогресни плочки, настилки от изкуствена трева; най-съвременните модели декинг дъска, дървени плочки и пластмасови плочки за нестандартни декинг дворни системи; красиви декоративни декинг плочки за създаване на мозаечни или орнаментирани настилки в дворното пространство.

Как работим  

Ние правим оглед на място, виждаме какви са проблемите и бързо намираме техните решения. Работният ни екип има дългогодишен опит в изграждането на най-различни настилки, така че за нас няма да бъде проблем да ремонтираме по-малки и по-големи участъци; няма да бъде проблем да изградим настилката или да я обновим изцяло.

Услугите са насочени към:

Подмяна и ремонти на дворни и градински плочи; дворни плочи от естествен камък, дворни плочи от гранитогрес, декинг системи, бетонни елементи – бетонни плочи за двор, павета и бордюри, пътеки от щампован бетон; гранитни плочи за двор и други.

  • Цялостен или частичен ремонт на основна настилка в двора.
  • Ремонт и подмяна на на големи плочи за двор;
  • Ремонт на настилка при пешеходна зона в двора;
  • Ремонт на настилка при вътрешен двор;
  • Създаване на нови пешеходни зони в двора;
  • Ремонт на настилка около басейн
  • Ремонт на инсталация от изкуствена трева
  • Ремонт на настилката в игрална площадка в двора

Какво още можем да направим за вашето дворно пространство

Ремонтите услуги на нашия опитен екип не спират само до ремонт на външните настилки около сградата, но са свързани и с ремонти на други части, които неизменно съставляват целия екстериор: почистване на улуци, ремонт на дренажни системи, сайдинг, ремонти на беседки; смяна на осветление; цялостен ремонт на двора и създаване на нова външа настилка.

DiasBuild – ремонти на външни настилки, цялостни системни решения, многофункционални дворни настилки; отлични качество на труда с отлични резултати.

Facebook

Запитване за

Ремонт на дворни настилки

Call Now Button