Диас билд лого 1

Ремонт на вход

Входът на дадена сграда, било то жилищна, обществена, търговска, е това място, което всеки ден приема и изпраща живеещите в сградата и техните гости.

Задължение е на  домакините или собствениците на дадената сграда да се грижат за входа, така че той да е винаги това приветливо пространство, което да доставя приятното усещане, че човек влиза в подредено и приветливо пространство.

Нашите майстори в ДиасБилд са опитни професионалисти, които имат зад гърба си голям брой изпълнени ремонти на входове на жилищни сгради, особено кооперации и блокове, но и на еднофамилни къщи; в сгради където входното пространство е било амортизирано през годините следствие на ежедневния трафик, или заради непредвидена авария.

Защо се налага ремонт на входа?

Входното пространство в една сграда търпи много сериозен ежедневен трафик през всички сезони. Това предполага много по-бързо изхабяване на всичките съставни части. Стени и подове се замърсяват и потъмняват, входната врата се амортизира; както външните, така и вътрешните части при входа стават неприветливи с времето. Когато всичко това се натрупа, единственото възможно решение е ремонт на входа. Той  може да бъде извършен като планов частичен ремонт или като част от проект за саниране на цялата сграда.

Видове ремонтни намеси на входа

Смяна на външната врата

Инсталиране на нова система за сигурност, нови механизми за влизане на живущите и допускане на гостите.

Ремонта на фасадата на входа, привеждането му в приветливо място.

Ремонт от вътрешната страна на входа, където често се случват най-големите замърсявания и аварийни ситуации.

Цена за ремонт на входа

Цената за ремонт на входа е комплексна цена, която зависи изцяло от дейностите, които ще трябва да се свършат, цената на материалите към конкретния момент, цената за труда на майсторите и други по-малко ценообразуващи фактори.

Например, трябва да смените входната врата, да се инсталира нова сигнална система, система за известяване за влизане и излизане, камери на входа, отделно да се обнови мазилката и да се добавят декоративни елементи, които да направят входа още по-приветлив. Всичките дейности, които ще бъдат извършени, ще бъдат предварително пресметнати като цена на материалите и към тях ще бъде прибавена цената на труда. Така ще се образува общата сума, която ще платите за ремонта.

При положение, че се интересуват от ремонт на входа на вашата сграда, кооперация, блок, еднофамилна къща, или на обществена сграда, заведение, ние от DiasBuild сме готови с нашия екип от майстори, да реагираме бързо и да организираме процеса, така че ремонтът да бъде извършен,бързо, ефективно и с много добър естетически резултат.

Просто ни потърсете!

Facebook

Запитване за

Ремонт на вход

Call Now Button