Диас билд лого 1

Професионални ремонти в апартаменти, ремонт на антре

Антрето е тази част от апартамента, което всеки ден приема и изпраща домакини и гости. Като добри домакини вие трябва да се грижите за антрето, така че то да е винаги това приветливо пространство, което да доставя удоволствие, че влизате в дома, но и да бъде функционално – изпълнено с различни удобства.

Понеже има много различни видове антрета според различните апартаменти, всяко изпълнение е строго индивидуално и се случва след оглед на място, внимателна преценка на ситуацията и комуникация със собствениците.

Ремонти услуги за антре

Нашият екип от майстори професионалисти е подготвен с решения за ремонт на антре. Нашите услуги са насочени във всички направления, те са направени на база опит от изпълнени ремонти в най-различни апартаменти.

 • Премахване на старите мебели и всички излишни елементи в антрето. Подготовка на пространството за ремонт и реновация.
 • Инсталиране на нови мебели и елементи: гардероби, закачалки, окачалки, шкафове, рафтове за обувки. Поставяне на огледало, тоалетки и всякакви други елементи свързани с плана за ремонт и реновиране на антрето.
 • Освежаване на вертикалните повърхности на стената: тапети, боядисване, декоративна мазилка, керамика, съвременни облицовъчни решения.
 • Естетически и функционални промени в антрето: инсталиране на ниши, арки, декоративни елементи от гипсокартон.
 • Ремонт на тавана – освежаване на съществуващ таван, боядисване; монтаж на окачен таван; монтаж на панели.
 • Пребоядисване или актуализиране на вътрешни и външни крила на вратите, смяна на аксесоари.
 • Осветление – смяна на осветлението според направения анализ. Поставяне на нови осветителни тела, акцентно осветление, икономични решения със съвременни осветителни системи.
 • Ремонт на пода според подходящата настилка за антрето.

Защо се налага ремонт на антре в апартамента?

Антрето е тази част от интериора, която е обект на ежедневен трафик. Заради това, че посреща хора, които влизат отвън, в зависимост от сезона, това вкарва различни замърсявания, които с течение на времето полепват по повърхности, замърсяват и променят постепенно външния вид.

Външната врата се изхабява, изхабяват се повърхностите, те потъмняват и нарушават цялостния външен вид на антрето. Тогава се налага ремонт, който да освежи пространството, или основен ремонт, който напълно да промени външния му вид.

Особености на ремонта в антрето

Преди да започне ремонт в антрето, трябва ясно да разберете и да можете да го представите, за да се разбере какво искате да се промени. Имате много опции и ако се колебаете, коя е най-добра, можем заедно да консултираме подходящите решения.

Сериозната реконструкция не се препоръчва без да е осигурен сигурен вход и изход на живеещите в сградата. Ако ремонтът ще се върши докато те са там, строителната фирма е длъжна да планува ремонта, така че той да се извърши ефективно, но и безопасно за хората в апартамента.

Възможни проблеми в антрето и подход при ремонт на антре в апартамент

Антрето в апартамента е обикновено по-тясно пространство, то е лишено от естествено осветление. Ето защо е добре да се търси ремонт, който да осигури повече пространство и по-добра свързаност с останалите части на апартамента.

С течение на времето, повърхностите потъмняват, заради натрупването на замърсители. При ремонт на антрето се търсят светли тонове при ремонта на стените и тавана, и промяна на осветлението.

Входната врата и свързаните с нея части също се изхабяват. Може да има нужда от смяна на вратата, поставянето на нова по-сигурна, укрепването на частите около вратата.

Създаване на по-приветлива посрещаща среда. Избор на красива нова подова настилка от  различни материали. Избора на тапети и облицовки с декоративни елементи.

Инсталация на под в антрето

За пода е най-добре да изберете материали, които могат да приемат сериозен трафик и да се почистват лесно от прах. Те трябва да бъдат избрани по следните критерии:

 • сила на удар;
 • устойчивост на влага;
 • сила на стрес;
 • практичност.

Ние в Диас Билд разполагаме с опитен екип от майстори, които са специалисти по настилки и облицовки. Можем да направим за вас най-подходящите и професионално изпълнени подови настилки в антрето и коридора.

Цена на ремонт в антре

Цената на ремонта на антрето е комплексна и се базира на ремонтните услуги, които ще се извършат в интериора. В зависимост от площта, материалите, сложността на изпълнение на различни услуги, труда на майсторите – прави се прогнозна цена, която се предоставя на собствениците. При съгласие за работа: установява се срок за изпълнение. Подписва се договор и се започва работата по ремонта в антрето.

Facebook

Запитване за

Ремонт на антре

Call Now Button