Диас билд лого 1

Ремонт и усвояване на тераса в еднофамилна къща

Терасата и балконите са тази обща част за всички живеещи или работещи в дадена сграда, която създава удобство и удоволствие за ежедневно ползване.

Затова ние от ДиасБилд, освен, че имаме екип, който работи в строителството, разполагаме с майстори, които имат опит в най-различни ремонтни дейности за тераси.

Ремонт на тераса

По време на използването на една тераса тя може да се повреди поради различни причини. Все пак терасата и балконите са целогодишно изложени на различните стихии: дъжд, вятър, сняг, студ или пек, да не забравяме и ежедневния трафик. Това значи, че има вероятност в един или друг момент да се наложи ремонт на терасата.

Нашият опитен екип от майстори ремонтират терасата като могат да поставят нова настилка, да запълнят пукнатини, да спрат течове от терасата, да направят качествена хидроизолация. Нашите майстори могат да поставят обезопасителни елементи, да сменят осветлението, да инсталират електрически елементи.

Основен ремонт на тераса

Понякога само основен ремонт може да реши проблемите при терасата. Ние ще направим оглед и ще преценим необходимите намеси, така че да направим основен ремонт на терасата. Ще сменим настилката, ще направим качествена нова хидроизолация, ще сменим осветлението, ще добавим желаните от вас части, така че новата тераса да бъде още по-практична и още по-подходяща за нуждите на собствениците на сградата.

Частичен ремонт на тераса

Много по често при терасите се налагат частични намеси. Смяна на настилката, облицовка на терасата, боядисване, запълване  на дупки и пукнатини в структурата, спиране на течове, и какво ли още не. Ние от ДиасБилд сме готови да се отзовем на вашето повикване.

Цена на ремонт на тераса

Сумата, която ще платите за ремонт на терасата, зависи от самия ремонт. Има ремонти, които са със цени по ценоразпис, но има и такива, които са свързани с квадратурата на терасата; материалите, които ще се закупят, труда на майсторите. Свържете се с нас, за да направим оферта за ремонта на вашата терас, ние ще съобразим офертата с вашия определен бюджет, с това дали ремонтът ще бъде авариен, частичен или цялостен.

Усвояване на тераса

Собствениците на традиционни и модерни домове, на панелни апартаменти, на апартаменти в кооперации, биха могли да се възползват от услугата усвояване на тераса.

Такива тераси или балкони, които в началото са били отворени, след усвояването изглеждат като част от дома, със собствени стени, покрив, дограма, електрически части, климатизация, отопление обзавеждане.

Покривът може да бъде положен отделно или да бъде общо продължение на сградата, в зависимост от архитектурния план. Ако планирате новото пространство да се използва през зимата, може да се направи конструкция, която се сваля през лятото. За рамката се  използват всякакви материали, които биха се съчетали отлично с вече съществуващата сграда.

След усвояването, терасата може да се превърне в едно от най-желаните кътчета в сградата. Ако тя е част от жилището ви, там ще можете да готвите или да посрещате гости, можете да украсите пространството с прекрасни традиционни или модерни дизайнерски решения.

ДИАСБИЛД – НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ УСЛУГАТА УСВОЯВАНЕ НА ТЕРАСА. ИЗБЕРЕТЕ НАС, ЗА ДА ПРЕДЛОЖИМ ОФЕРТА И ЗА ДА НАПРАВИМ ВАШАТА ТЕРАСА, ТАКАВА ЗА КАКВАТО ВИНАГИ СТЕ МЕЧТАЛИ.

Facebook

Запитване за

Ремонт и усвояване на тераса в еднофамилна къща

Call Now Button