Диас билд лого 1

Реконструкция на стълбище в мезонет

Това е проект за реконструкция на стълби в мезонет, който нашият екип майстори започна при предварително задание. Собстениците бяха недоволни, че трябва да се съобразяват с много тесни и стръмни стълби. Идеята беше ние от Диас Билд да се намесим и да поправим нещата, така че проблемът да се оправи и стълбите да бъдат отлични за ползване.

Ремонт на стълбище, ремонти на апартаменти в Диас Билд

Към мезонета често има изисквания – свързани с изкачване по стълби до друго ниво или на слизането на по-долно ниво. За повечето от нас това означава да има практично стъблище, за да имаме достъпно жилищно пространство. Когато на място установихме проблема, че наистина старото стълбище е неудобно и непрактично, веднага пристъпихме към изпълнение на етапите, по-които работим. Проектиране, определяне схемата на работа, набавяне на нужните материали, определяне на екипа.

Добавените снимки ще ви позволяват да видите работата на Диас Билд майсторите в самото изпълнение на стълбищната реконструкция. Ние изпълняваме проекти, строителство и ремонт в апартаменти, мезонети, гарсониери: частични и цялостни ремонти според изискванията на собствениците. Възползвайте се от нашите строителни и ремонтни услуги.

Галерия ремонт на стълбище:

Преди ремонта

Ремонтни дейности

   

 

 

Завършена дейност

   

5/5 - (1 оценка)
Facebook
Ремонт на стар панелен апартамент от Диас Билд
В тази статия ще разгледаме защо старите панелни апартаменти заслужават основен ремонт, как собствениците могат да реагират адекватно и какво може да струва тази трансформация.
Ремонт на панелен или тухлен апартамент в София от строителна фирма Диас билд
Ремонт на панелни и тухлени апартаменти в София. Довършителни, основни и лукс ремонти. Пълна гама строителни услуги за вашият ремонт от Диас Билд
Call Now Button