Диас билд лого 1

Оборудване

Диас Билд предлага пълна гама спортно оборудване за зали и открити площадки

Пълно обзавеждане на зали и стадиони

Диас Билд предлага пълна гама спортно оборудване за спортни зали, открити игрища и площадки. Оборудване за специализирани спортни пространства според различните видове спорт, които се практикуват.

  • за различни спортове: баскетбол, волейбол, футбол, хандбал, тенис на корт, спортна гимнастика и др.
  • за любителски и професионален спорт.
  • доставка и монтиране на трибуни за зали и открити спортни площадки.

 

Професионални услуги в обзавеждането на спортни зали, стадиони, игрища и терени за мултиспорт. С оборудването, което доставяме, превръщате пространството в универсален център за спортни дейности. Когато игрището е за конкретен спорт, ние предлагаме пълното оборудване, откъм функционалност на игрището, през разчертаване на настилките, до удобството за спортистите, треньорите, спортния щаб и публиката.

Тези универсални решения за спортно оборудване за зали и стадиони, за фитнес салони, за спортни площадки на открито, са проектирани с възможност да отговарят на всяко пространство и спортни нужди. Издръжливите и първокласни продукти, които осигуряваме, доставят на вашето съоръжение функционалност, праткичност, версатилност и неизменен спортен стил. Така от обикновено игрище, спортното пространство се превръща в такова, което позволява домакинство на спортни събития свързани с предназначението на пространството.

 

 

Facebook

Запитване за

Оборудване

Call Now Button