Диас билд лого 1

Настилки

Ние осигуряваме екипа, който ще работи за вас, за дизайна, за избора на вида настилка, и за всички детайли свързани с инсталацията.

Ние в ДиасБилд разполагаме с всичко необходимо, за да осъществите вашия проект за поставяне на настилка – проектиране, избор на краен продукт, монтаж. Ние осигуряваме екипа, който ще работи за вас, за дизайна, за избора на вида настилка, и за всички детайли свързани с инсталацията.

Предлагаме най-различни настилки, осигурени от най-добрите производители на европейския и световен пазар. При нас можете да изберете инсталация на винилова настилка, ламинат, мокети, каучукови настилки, двоен под, спортни настилки от винил или акрил, изкуствена трева, естествена трева и други настилки.

Настилки в битови сгради

Красив нов под може да преобрази всяка стая, правилният избор ще допълни перфектно вашия дом. Традиционен или модерен, селски или съвременен, вие със сигурност ще намерите цвят и дизайн, които да отговарят на вашия проект и бюджет. Затова ние от ДиасБилд осигуряваме монтаж на настилки в кухня, в баня, в хола и всекидневната, в спалнята, настилки в антрето и коридора; настилка за гаража, за дворното пространство и градината. Потърсете ни и ние ще се отзовем на вашето желание.

Настилки в обществени сгради

Потърсете ни, за да обзаведем с настилка детска градина, училище, университет, сграда на обществено учреждение, хотел, мотел, медицински сгради, клиники, лаборатории. Това са специфични сгради, всяка от която има определени изисквания за настилката съобразена с трафика и правилата за безопасност. Нашите специалисти ще прегледат проекта и ще изберат за вас подходящата настилка и в  най-скоро време, тя ще бъде реалност.

Настилки за офис

Когато избирате подова настилка за офиса, формата, така и функцията трябва да бъдат от първостепенно значение. И тъй като всяка част от офиса има различна функция, само един подов материал вероятно няма да работи за цялата офис площ. Затова ние от ДиасБилд осигуряваме цялостен подход или диференциран избор според вашите нужди и изисквания.

Настилки в търговски помещения

Как ще посрещнете вашите клиенти в заведението, ресторанта, бара, в магазина за хранителни стоки или в модния магазин, ще зависи те да се върнат пак при вас. С един качествен проект за избор и монтаж на подходяща настилка, вие си осигурявате един привлекателен външен вид, сигурна и стилна интериорна среда. Изберете нас, за да го направим за вас.

Настилки за спортни площадки

Ние в ДиасБилд разполагаме с един от най-добрите екипи в страната за изграждане на спортни настилки, независимо дали става дума за детски спортни площадки, за мултифункционални спортни комплекси, футболни игрища, тенис кортове, квартални площадки и т.н. Изберете точната настилка за вашия спортен обект с наша помощ и ни се доверете за нейното инсталиране.

Настилки за индустриални площи

Производствените площи също са специални места където има изисквания към обзавеждането, така че да бъде сигурно и съобразено с производствения процес. Затова ние от ДиасБилд осигуряваме специалните настилки за площи където има тежка или лека промишленост, изисквания за противопожарна безопасност, звукова изолация и други такива.

Настилки за открити площи

Освен в интериорните настилки, нашият екип специализира и в поставянето на настилки на открити площи, независимо дали става дума за дворно пространство в частни имоти или на обекти част от обществената среда, услугата ни е от най-високо качество. Избираме заедно най-подходящите настилки и ги монтираме с висок професионализъм.

ДИАСБИЛД – строителна и ремонтна дейност, инсталация на настилки

Ние ви предлагаме най-популярните опции за подови настилки от естествени и изкуствени материали, бюджетни и луксозни модели, инженерни подови материали, винил, плочки и килим. Научете повече за най-често срещаните видове подови настилки, най-добрите характеристики на материалите и най-доброто използване на всеки от тях, както и общите разходи за подови настилки.

5/5 - (1 оценка)
Facebook
проект 1 на общи части
Call Now Button