Диас билд лого 1

Къртене на стена

Една от най-неприятните дейности при строителите е къртене на стена. Отделя се много прах и материал, който да се изхвърли, има и много предварителна работа, която е свързана с правилната преценка. Ние в Диас Билд разполагаме с екип и ноу-хау в услугата кърти-чисти-извозва, за да подготвим всеки един обект за изпълнение на крайната цел. Ако се налага къртене на стена, ето какво правим първо.

Основни етапи преди къртене на стена

Носеща ли е стената? При носеща стена се внимава да не се засегне цялостната структура на обекта, затова подсигуряваме обекта, така че премахването на стената да не донесе щета.

Ще се натъкнете на ВиК и електрически връзки? Проверяваме предварително откъде минават ВиК и електрическата инсталация на обекта. МНого е вероятно електрическа връзка да минава през стената, тогава предварително се намесва електротехник. За стени където в близост има течаща вода или инсталация свързана с водопреносната мрежа при обект, отново проверяваме обстойно.

Диас Билд – къртене на стена и почистване

Имате ли разрешително? Не правим къртене на стена, освен ако няма необходимите документи за това. Всеки строеж и ремонт изисква документация, която разрешава намесите в една или друга посока. Ако къртенето влиза в договора, ще бъде изпълнен по предписание.

 

Къде ще отидат вашите мебели и осветление? Очевидно е, че няма да бъдат в стаята. Ние в Диас Билд подготвяме терена и обезопасяваме обекта според всички правила. Мебелите, осветлението, постелките и всички други елементи, които може да бъдат засегнати от дейността на майсторите.

Къртене на стена от Диас Билд

Сигурни ли сте, че искате да изкъртим стената? Това е резонен въпрос. Все пак, къртенето на стена трябва да дойде след внимателна преценка.

Ние Диас Билд сме готови за всичко в строителството и ремонта.

Моля оценете нашата дейност!
Facebook
Къртене на стена
Call Now Button