Диас билд лого 1

Куполни халета

Ние изпълняваме монтаж и поддръжка на куполни халета и куполни тенти за най-различни дейности.

DiasBuild – експертен екип за монтаж на куполни халета

Изградете впечатляваща и функционална куполна конструкция с помощта на DiasBuild! Нашите куполни халета са идеални за много дейности, включително организация на спортни дейности, панаири, щандове и всякакъв вид промоционални събития.

Лека и естествена структура: Рамката на куполни халета е съставена от мрежа от петоъгълни фермени елементи, покрити с мембрана, които се поддържат на кръгла площ. Ние предлагаме куполни конструкции с диаметър от 5 до 30 метра. Специалният механизъм за свързване позволява лесно и бързо изграждане и демонтиране на купола. Дизайнът не изисква вертикално разположени колони в структурата, което осигурява непрекъснато чисто пространство. Куполите могат да бъдат свързани между вратите с тунели, които не само осигуряват лесен достъп от един купол до друг, но и добавят естетическа стойност на цялата конструкция.

Качество и удобство: Куполните конструкции, които предлагаме са изключително леки и могат да бъдат лесно транспортирани от едно място на друго с помощта на кран. Освен техния външен вид, куполните халета са и икономично решение, изискващо минимални усилия за монтаж спрямо стоманените конструкции. Когато са демонтирани, те заемат минимално място за съхранение.

Естетика и функционалност: Мембраната, която покрива рамката, може да бъде изработена с отвори, ако е необходимо. Това позволява проникването на естествена дневна светлина, намалявайки разходите за енергия и блокирайки ултравиолетовата светлина. Външната част на мембраната може да се използва за реклами, лога и други брандиращи цели чрез дигитални отпечатъци.

Допълнителни опции: Предлагаме различни аксесоари и опции за вашия куполен халет, включително отвори отстрани или отгоре за панорамна гледка, напълно подсигурени стъклени врати, системи за отопление, вентилация и климатизация, както и тунели за връзка между отделните зони.

Нашата услуга за монтаж: DiasBuild ви предлага професионален монтаж на куполните халета. Ние се грижим да ви осигурим качествено изграждане на вашата конструкция и гарантираме нейната надеждност.

Свържете се с нас сега и нека ви помогнем да осъществите вашите проекти с куполни халета!

Facebook

Запитване за

Куполни халета

Call Now Button