Диас билд лого 1

Индустриални халета

Стабилни и обемни конструкции за вашите индустриални цели. Ние създаваме индустриални халета за складова и търговска дейност.

Строителство на индустриални халета

DiasBuild – строителство, инсталация, поддръжка, консултация – индустриални халета, които са предназначени за различни видове дейности

Нашите услуги за изграждане на индустриални халета предлагат лесно и бързо изграждане/демонтиране, практичност и функционалност. Сравнително ниска първоначална инвестиция в сравнение с бетоновите сгради прави нашите структури идеален избор за възвръщаемост на инвестицията.

С DiasBuild можете да проектирате и изработите индустриално хале с желаната ширина и дължина. Нашите конструкции могат лесно да бъдат добавени към вече съществуващите сгради от дърво, бетон или стомана, като също така могат да бъдат разширявани, ако има нужда от повече пространство.

Нашите монтажи се отличават с надеждност и безопасност, които са от съществено значение както за временни, така и за постоянни инсталации. Структурите ни предоставят удобно използваемо пространство, което може да издържа на екстремни климатични условия.

Възползвайте се от предимството на полупрозрачната мембрана, която намалява необходимостта от изкуствено осветление през деня и намалява консумацията на енергия. Разполагаме с богат избор от аксесоари, които ви предоставят най-добрите опции за изолация, климатизация, вентилация, осветление и достъп до сградата. Всички аксесоари и опции са напълно завършени и готови за работа.

Индустриалните конструкции, които монтираме за нашите клиенти намират широко приложение в различни области: включително складиране, рециклиране, производство, ремонт и поддръжка, логистика, митници и пристанища, подслон на животни, преносими офиси и къщи за настаняване.

Свържете се с нас сега, за да построим индустриално хале според важите нужди и изисквания.

Facebook

Запитване за

Индустриални халета

Call Now Button