Диас билд лого 1

Полагане на винилови настилки

Търсите бърз и евтин начин да обновите подова настилка в дома, в заведение, офис среда? Виниловите плочки може да са идеалният избор.

Полагане на винилови плочки 

Търсите бърз и евтин начин да обновите подова настилка в дома, в заведение, офис среда? Виниловите плочки може да са идеалният избор. Те се предлагат в различни модели и размери, имат нисък и мек профил, водоустойчиви са, не се чупят лесно и са лесни за ремонт. Винилът може да украси всяка стая в интериора, а качествата на плочките ги правят подходящи за кухнята, коридора, банята, за настилка в магазин или в заведение за хранене и на много други места.

Ние в ДиасБилд разполагаме с екип от майстори, които имат дългогодишен опит в полагането на най-различни винилови настилки. Те имат основните умения и правилните инструменти, за да завършат всеки проект за един или два дни, в зависимост от размера на помещенията.

Видове винилови настилки и монтаж

Виниловите настилки са различни видове, които от своя страна също се класифицират по различен начин, защото изборът им се базира според начина на монтаж и предназначение.

Първите и най-разпространение са ролковите винилови настилки. Те се наричат така, защото се предлагат на ролки, които имат определена ширина, дължина и дебелина. Всяка такава винилова настилка има заложени характеристики, които определят нейното предназначение. Например има винилови ролкови настилки, които са предназначение за жилищни части, но има и специални такива за транспортни средства, за сървърни помещения, за медицински сгради. Ние в ДиасБилд предлагаме консултация за избор на най-подходящия модел винилова настилка за вашия проект.

Следващият вид винилови настилки са наречени винилови дъски защото имитират вида на дълги дървени паркетни дъски, които обаче са направени от винилова материя и носят всички страхотни качества на винила. Виниловите дъски имат страхотен външен вид, който успешно имитира паркетните плоскости, но за сметка на това са на много по-добра цена. Техните характеристики ги правят много търсени за жилищни сгради, за хол, всекидневна, кухня, за широки пространства. Относно технологията на изпълнение, нашият екип от майстори е на ваше разположение.

Друг вид винилови настилки са виниловите плочки. Те са два вида: самозалепващи се плочки и такива, които се монтират с помощта на лепило. Първите са по-лесни за инсталация, защото изискват просто подготовка на основата, нейното почистване, правилно пресмятане на площта, за да се осигурят плочки според необходимия размер.  При виниловите плочки, които се монтират с помощта на лепило се изисква по-голямо майсторство свързано с финото нанасяне на лепилото и последващото полагане на плочките върху повърхността.

Специалистите в ДиасБилд работят перфектно що се отнася до подготовката и полагането на виниловите настилки според проекта, който бъде зададен. Редом с това, всички странични дейности, от които зависи качественото изпълнение ще бъдат подсигурени, така че за нула време да се сдобиете с нов под от винилова настилка.

Нашата галерия е доказателство за професионализма на целия ни екип в изпълнението на винилови настилки, разгледайте я и се уверете в качеството на изпълнението, което е видимо от всеки обработен сантиметър.

Моля оценете нашата дейност!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Диас билд лого 1
Call Now Button