Диас билд лого 1

Боядисване и ремонт на частен дом

Споделяне на изпълнен проект за боядисване и ремонт в панелен апартамент в частен дом в София.

Боядисване и ремонтни дейности в панелен апартамент 120 кв.м

Поредният ремонтен проект на Диас Билд бе свързан с ремонт и боядисване на частен дом в панелен апартамент с площ от 120 м² Собственикът на апартамента поиска премахване на старите тапети и шпакловане на стените, последвано от боядисване в нови цветове. При стари панелни апартаменти се проверява всичко обстойно, защото освен видимите проблеми, за които собственикът ни е потърсил, може да има и скрити такива, които да компрометират извършената дейност. За щастие такива нямаше и пристъпихме към план за изпълнение на дейностите, които ни очакваха: козметични намеси във вътрешната среда и подготовка на апартамента за боядисване.

Ремонтни дейности в панелен апартамент

Професионалният подход изисква да се направи оглед на обекта, да се планират задачите, да се осигурят подходящите материали според обекта и да се пристъпи към изпълнението.

Оглед на обекта

Огледът бе задължителен, за да проверим на място от какво ще има нужда нашия екип и какви мерки ще вземе, за да направи ремонта и боядисването възможно най-ефективно. Бяха установени и малки нередности при вътрешните секции на ремонта, също имаха нужда от козметична намеса. След направения оглед събрахме екипа, който щеше да извърши дейностите, за да може да ги планира и да ги изпълни.

Оглед на апартамент за ремонт

Планиране на задачите

Първо беше направен план за премахване на старите тапети. След почистване на стените от техните остатъци, трябваше да се подготви стената за шпакловане и боядисване. Първо, всички повърхности където има боя или тапет, трябва да се освободят от тях. Внимава се тапетът да бъде правилно премахнат, за да не се образуват пукнатини или да не се повреди повърхността по някакъв начина. Ако под тапетите се октрият пукнатини те също се остраняват.  След планирането на задачите се съобщава на собствениците срокът, в който ще бъде извършен ремонта, за да са подготвени и те за неудобството, в което ще трябва да живеят. В случая планирахме работа за около 10 дни.

Апартамент след ремонт от Диас Билд

Осигурихме необходимите материали за изпълнение на боядисване и за изпълнение на ремонтните дейности.

Ремонтни дейности – боядисване и козметични намеси в панелен апартамент

След подробно планиране на задачите, нашите майстори пристъпиха към премахването на старите тапети. Тя бяха остранени много внимателно, за да не се отваря допълнително работа. След това стените бяха добре почистени, грундирани и уплътнени. Последва шпакловането, а накрая всичко завърши с боядисване, за което бе използване  висококачествена латексова боя, която гарантира дълготрайно покритие на стените. Цялата работа бе свършена за 10 дни, както бе заложено в проектния план.

Боядисване и ремонт на апартамент от Диас Билд

 

 Диас Билд гарантира висококачествени ремонтни услуги на конкурентни цени и използва само висококачествени материали за дълготрайни и качествени резултати. Ние работим с професионални майстори, които имат опит в ремонти и боядисване на всички видове имоти, включително и на панелни апартаменти.

4.5/5 - (2 оценки)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Диас билд лого 1
Call Now Button