Диас билд лого 1

Боядисване и ремонт на офис

Ремонт на офис, смяна на панели на окачен таван и боядисване.

Диас Билд разполагаме с опитен екип, който действа бързо и безотказно при нужда от ремонт на офис, боядисване и ремонт на вътрешни части. В случая имахме задачата да боядисаме офис, като преди това трябваше да извършим ремонтните дейност. Клиентът ни даде заданието да освежим вътрешната секция на офиса, като боядисаме стените и ремонтираме окачения таван. Ангажиментът изискваше да се подходи етапно към заданието. Първо да се направи оглед, след това да се направи план за действие, да се осигурят материали, които са най-подходящи за ремонта и да се пристъпи към изпълнението на дейностите.

Боядисване и ремонт на офиса от Диас Билд

 

Оглед на обекта

При първоначалния оглед в офиса се установи, че има множество пукнатини по стените, които създаваха неприятно усещане. Помещението беше голямо и се наложи оглед навсякъде, за да се хванат възможни по-големи проблеми при стените. Окаченият таван също не беше в добро състояние и се нуждаеше от ремонт свързан със смяна на паната. Пукнатините се получават от различни фактори и според това, се преценява какъв метод да се изполва. Окачените тавани се развалят с времето, особено ако не се поддържат добре или не са монтирани правилно.

     Ремонт на офиса от Диас Билд

 

Планиране на задачите

Двете различни ремонтни дейности изисква план насочен в двете посоки, за да може да се действа поетапно. Първо трябва да се ремонтира тавана и да придобие перфектен вид според изискванията. Понеже таванът бе доста висок бе взето решение да се използва платформа, окачена на подемен механизъм. Планирано бе да се отстранят дефектните панели и да се заменят с нови, както след това да се освежи външния вид на таванското покриите. Бяха взети необходимите мерки за правилно извършване и на боядисването. Следващата стъпка бе подготовката на стените за боядисване и тяхната обработка преди нанасянето на боята. Последната фаза беше самото боядисване.

Ремонт на офиса от Диас Билд

Ремонт на офис – дейности според проекта

Ремонтът на обекта беше изпълнен поетапно според подредените различни задачи, които нашият екип успешно реши. Първо майсторите се заеха с ремонта на повредената конструкция на окачения таван, като за достъп до него бе използвана ножична платформа, която помогна да се свърши работата по-бързо и по-ефективно. Подменени бяха повредени панели. При такава дейност се внимава да не се повредят здравите панели. Работата изискваше внимателен подход и макар да бе затруднена от ограниченото движение на машината в затворената среда, ремонтът на панелите беше майсторски извършен.

Боядисване и ремонт на офиса от Диас Билд

 

Големият проблем с множеството пукнатини в стените бе решен благодарение на използването на гипсофазерна лента и шпакловка. Тази част от проекта изискваше прецизност и внимание към детайлите, но благодарение на опита и уменията на нашите майстори, успяхме да постигнем отлични резултати. Преди боядисването, пукнатините и повредените участъци, както и там където се забележи влага, трябва да се третират локално и да се отстранят. Така че всяка една пукнатина бе отстранена и след като това бе направено, се пристъпи към подготовката на стените за боядисването. Преди боядисването направихме майсторска шпакловка. Накрая боядисахме с латекс почти 1000 кв.м повърхност. Боядисването също беше изпълнена безупречно.

Изпълнението на ремонта отне 10 дни изпълнение, но със сигурност си струваха, защото резултатът е впечатляващ. В Диас Билд винаги се стремим да предоставяме качествени услуги на нашите клиенти, за да останат доволни от извършената работа. Ако имате нужда от ремонт на вашия обект, не се колебайте да се свържете с нас.

Ремонт на офиса от Диас Билд

5/5 - (1 оценка)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Диас билд лого 1
Call Now Button