Диас билд лого 1

Алуминиеви халета

DiasBuild използваме цялата си експертна база, за да монтираме алуминиеви халета според вашите изисквания и проекти.

DiasBuild – Вашият партньор за монтаж и поддръжка на алуминиеви халета

Изпълняваме вашите изисквания за временни сгради с алуминиева конструкция! Ние доставяме и инсталираме на място алуминиевите халета, които са предназначени да отговорят на разнообразни нужди като организация на събития, изложби, фестивали, концерти, сватбени церемонии, коктейли и спортни състезания. По желание на клиентите, те могат да бъдат използвани и като постоянни сгради за военни, складови и шоурум цели.

Модулна и разширяема структура: алуминиеви халета разполагат със система от канални профили, които ги правят лесно разширяеми и съкращаеми без да се нарушава цялостната структура. Благодарение на отсъствието на колонно-гредова система, те предоставят просторна и непрекъсната зона за използване. Алуминиевите конструкции  са подходящи за различни терени и предлагат висока якост, въпреки ниското тегло на алуминиевата конструкция. Те могат да бъдат лесно сглобени и разглобени с минимално време и усилия. Също така, алуминиевите халета заемат малко място при съхранение и са изключително практични при транспортиране.

Високо качество и дълготрайност: Профилите на нашите алуминиеви шатри се проектират с компютърно поддържани дизайни и се произвеждат с CNC технология в различни форми, размери и стилове според вашите нужди. Процесът на елоксиране прилаган върху алуминиевите профили изцяло отстранява нуждата от боядисване, защита и поддръжка. Структурата остава светеща, ярка и безкорозионна през целия си физически живот. Алуминиевият материал е екологичен, а стойността му за рециклиране е 100%, без да се губи неговата стойност.

Нашето предимство: DiasBuild ви осигурява надеждност, качество и професионализъм във всеки етап от проекта. Алуминиеви халета са проектирани да отговорят на вашите специфични нужди и да ви предоставят надеждно решение за временно или постоянно ползване.

Свържете се с нас сега и открийте възможностите, които предлагаме за вашите проекти!

DiasBuild – изграждаме доверие в строителството! 

Facebook

Запитване за

Алуминиеви халета

Call Now Button