Диас билд лого 1

Ремонт на кухня

Трябва ви ремонт на кухня? Нашите специалисти в Диас Билд са екип с огромен опит в частични и цялостни ремонти на кухня.

Ремонтът на кухня e сред най-отговорните ремонти във всеки дом, защото освен, че това е мястото, където се приготвя храната за цялото семейство, трябва да се търси практичност и енергийна ефективност. Без значение дали става дума за ремонт на малка или голяма кухня, критериите трябва да се спазят, за да се получи отличен краен резултат.

Разликата между това дали ремонтът ще е малка или голяма кухня е в мащаба на ремонта. В малките кухни се внимава да не се затрупа кухнята, така че тя да е неудобна за рутинните дейностите, при голямата кухня се внимава да не се получи много голяма разхвърляност на елементите.

Ние в Диасбилд разполагаме с екип от майстори, които имат опит в ремонтирането и създаването на кухненски пространства от нулата, които се превръщат в естетически красиви, функционални и енергийно ефективни кухни. Затова ви предлагаме нашата формула за успех. Ред0м с това нашите подготвени майстори могат да правят качествени ремонти в интериора.

 

Планирайте правилно

Всеки ремонт започва с план, който да се следва. Планът започва от собствениците, които трябва да решат какво ще променят в кухнята си, какво ново ще се сложи като мебели и уреди, какво ще е новото разпределение и как ще се използва. Използвайте гледната точка на тези от семейството, които са най-често в кухнята, готвят, правят кафе, мият чиниите и т.н.

Преценете какво ще трябва да се промени откъм осветление, дали ще има нов отдушник, дали ще използвате кухненски остров, колко шкафа ще добавите и т.н. Направете списък, защото това ще е важно за изпълнителите, за закупуването на материалите, но и буквално за избора на новите кухненски елементи. Ако искате качествен ремонт на кухня, няма как да оставите нещата на случайността. Всяка една намеса е ключова, всяка една идея изисква много добре премисляне.

Материали, срокове и цени

Днес можете да отворите каталозите на големите фирми производители на кухненски мебели и да видите какво се предлага като модерни и устойчиви тенденции за дома. Можете да изберете кухня според цвета, който вие харесвате, който ви изпълва и създава тази чудесна среда за готвене. Можете да изберете светли плоскости, които увеличават блясъка в интериора, или тъмни плоскости, които създават елеганс. Всичко зависи от вашите лични предпочитания.

Цените на ремонтните услуги варират от строителна фирма и се определят от различни фактори. Първо се прави сметка какъв ще бъде ремонтът; дали ще бъде частичен или цялостен ремонт, и какви услуги ще се наложат в самата кухненска площ. Тя също се изчислява, защото например ако ще се лепят плочки за кухня, трябва да се пресметне върху каква квадратура ще се поставят. В този смисъл, всяка една ремонтна дейност ще бъде сметната според квадратурата, цената на материалите за дадения ремонт, в цената ще влезе и тарифата за майсторите.

 

Приключете в срок

Ремонтът в кухнята може да продължи толкова колкото трябва, за да се получи всичко, което искате. Но срокът се определя предварително от фирмата изпълнител, след като е направен списъка с необходимите ремонтни дейности. Затова е толкова важно вие като собственици да сте изяснили предварително и най-малките детайли. Иначе това може да ви забави. На всички ни се иска даден ремонт да завърши в срок, на всички ни се иска дори по време на ремонта да нямаме неудобства, но за да се случи това, трябва и ние като собственици да си свършим нашата работа. Можем да направим всичко възможно, за да улесним майсторите и да направим план как да живеем по време на ремонта.

След като всичко е подготвено предварително и е направен много ясен план, може да сте спокойни, че фирмата изпълнител ще работи според вашите желания и изисквания. Участвайте активно в процеса по разпределение на задачите и направете каквото ще се изисква от вас.

 

Моля оценете нашата дейност!
Facebook
ремонт на кухня от диас билд
Call Now Button